Lampa E-Boda Touch Soul cu Ceas, Alarma si Senzor de Temperatura, Tactil, pe LED

Un gadget extraordinar mai ales pentru noptiera, Lampa E-Boda Touch Soul, este dotat pe langa lampa inteligenta (ambientala, puternica si buna pentru citit) si cu un ceas mare pe LED, calendar, alarma cu snooze si senzor tactil. Pentru cei somnorosi ca mine dimineata, nu cred ca e o solutie alarma de la telefon si de asemenea daca mai am chef de citit lampa clasica nu mi se mai pare “mare chestie”, si de aceea cautam ceva frumos si sa fie dotat cu cat mai multe functii. Si asa am gasit acest gadget E-Boda Touch Soul la care cat de curand am sa ii dau o comanda, fiind si la un pret destul de bun, undeva la 199 lei (verifica aici pret actualizat), in februarie 2012.

Lampa este dotata si cu termometru, cum eu sunt pasionat si de aceasta chestie, e un lucru util sa stii ce temperatura ai in camera, si eventual sa sesizezi diferentele de incalzire, mai ales iarna. De asemenea, este dotat si cu functie de numarere inversa, ecranul este multicolor iluminat cu LED.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Totusi, punctul forte al gadgetului este dat de senzorul tactil prin care activezi atat ridicarea si coborarea lampii, cat si reglarea intensitatii luminoase, activand sau dezactivand progresiv din cele 24 LED-uri interioare, care iti ofera si un consum foarte redus de energie, aparatul mergand de fapt pe 2 baterii reincarcabile, cu alimentatorul inclus.

E-Boda Touch Soul este disponibil atat pe negru cat si pe alb, astfel ca se incadreaza in orice design al dormitorului – sau poate chiar si al sufrageriei sau bucatariei.

E-BODA Touch Soul pe Alb

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *