EGreat R6A-II Media Player

In cazul in care ti-ai achizitionat recent (sau nu neaparat) un televizor modern insa la care simti lipsa anumitor conectari si porturi, sau nu te multumeste playerul de filme incorporat, o solutie este un media player extern iar unul dintre cele mai bune modele vandute online este media playerul EGreat R6A-II, un model care decodeaza Full HD si are si browser de internet incorporat, astfel ca filmele redate online de pe diferite site-uri pot fi vazute in conditii propice. Pretul unui astfel de media player este de regula sub 400 lei (verifica pret actualizat) si poate transforma un televizor mai ieftin intr-unul foarte, foarte bun.

Conectarea la televizor se realizeaza prin HDMI(inclus in pachet vine cu un cablu HDMI de 1.5 metri) iar media playerul are o telecomanda de pe care se navigheaza printre meniurile, cu mult mai multe optiuni decat al unui media player incorporat dintr-un televizor. In fapt, playerul din televizor este joaca de copii pe langa acest Egreat R6A-II. Cat priveste telecomanda, multa lume spune ca este prea mica, ceea ce poate reprezenta un mic disconfort, insa nu consider ca lucrezi prea mult cu telecomanda.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Ca si conectari, poseda pe langa HDMI si intrare analog, optica, video, intrare pentru cablul de retea (internet-rj 45, optional se poate atasa stick wireless) si mai poseda doua porturi usb 2.0 pentru redarea continutului de pe dispozitive externe. De asemenea are si eSATA, asadar poti reda de pe hard diskuri externe continut foarte comod.

Ca si formate, recunoaste toate cele uzuale, inclusiv dvd-iso, bluray-iso sau mkv-uri. Cat despre subtitrari, ai o libertate mult mai mare in denumire fata de playerul TV-ului si cunoaste formatele sub, srt, ssa, smi si subtitrarile incluse din fisierele mkv. In plus, recunoaste si subtitrarile cu diacritice.

Egreat R6A-II are o dimensiune destul de mica, 185x 121.5 mm pe laturi si o grosime de 35 milimetri. Cat priveste specificatiile tehnice, si acest gadget dispune de un procesor la 500 MHz (Realtek 1185) si memorie RAM de 256 MB.


Cam asa arata meniul in germana, insa dispune si de meniu in limba romana. In fapt, acesta e un filmulet de prezentare a ce poate aparatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *