NeoPlasma TV Panasonic VIERA TX-P50VT50 – Cel mai bun televizor cu plasma al anului

Daca televizorul Philips 46PFL9007 a fost desemnat televizorul LCD LED al anului de catre cei de la EISA (Asociatia Europeana a Imaginii si Sunetului) si cei la Panasonic se pot lauda cu cateva premii, cel mai de referinta pentru noi fiind premiul pentru Televizorul cu Plasma al Anului in Europa, primit de catre modelul Viera TX-P50VT50.

La fel ca in cazul modelului Philips, un criteriu pentru alegerea celor de la EISA a constat in prezenta unui display de o calitate superioara care recunoaste nivele profunde ale negrului si are un filtru imbunatit care blocheaza lumina exterioara si ofera o redare naturala cu performante Full HD si a unui ecran cu vizualizare 3D. Deloc de neglijat in acordarea premiului a constat-o si forma subtire si eleganta a televizorului, parti din carcasa fiind construite din metal si sticla.

NeoPlasma TV Panasonic VIERA TX-P50VT50 a uimit juriul EISA cu perfomanţele sale remarcabile atât în 2D cât şi în 3D. Pentru a explica decizia pentru care TX-P50VT50 a fost aleas “Televizorul cu plasma al anului 2012-2013 în Europa”, juriul EISA a declarat: “Pur şi simplu, Panasonic TX-P50VT50 este cea mai bună plasmă pe care o poţi cumpăra, oferind niveluri profunde de negru, culori naturale şi o perfomanţă execelentă Full HD 3D. În plus, este dotată cu caracteristici extraordinare, Wi-Fi inclus, browser web, acces către reţelele sociale, aplicaţii prin VIERA Connect şi posibilitatea de calibrare avansată. Conectivitatea este excelentă printr-un slot SD, patru intrări HDMI şi trei porturi USB, iar designului televizorului este subţire şi elegant. Pentru consumatorii care preferă calitatea imaginii oferită de tehnologia plasmei, Panasonic TX-P50VT50 este principala alegere

Fabien Roth, Director – Consumer TV, Panasonic Marketing Europe, a declarat: “Suntem hotărâţi să continuăm inovaţiile pentru gama de televizoare VIERA pentru a ne asigura că oferim cea mai bună experienţă posibilă pentru divertismentul de acasă. TX-P50VT50 oferă o calitate optimă a imaginii, atât 2D cât şi 3D, în plus faţă de funcţiile de reţea îmbunătăţite ale VIERA Conect, toate într-o formă subţire şi un design extrem de atractiv. Suntem încântaţi că juriul EISA a recunoscut că întreaga gamă VIERA TV stabileşte standardele pentru divertismentul de acasă”.

De asemenea playerul Blu-Ray DMB-BDT500 si camera foto Lumix G X Varion au fost creditate cu premii in categoriile in care au concurat de catre juriul EISA.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice în trei divizii de business: consumatori, componente şi produse, precum şi soluţii de business. Compania are sediul în Osaka, Japonia, şi a înregistrat vânzări nete de 72 miliarde de Euro pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2012. Acţiunile Panasonic sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya şi New York (NYSE:PC). Viziunea Panasonic este să devină Compania Inovatoare şi Verde numărul 1 în industria de electronice până la împlinirea a 100 de ani de la înfiinţarea corporaţiei, în 2018.

Despre EISA

EISA reprezinta o asociatie de 50 reviste de profil electronic din 20 de tari europene, cunoscuta drept asociatia care stabileste cele mai bune produse electronice de divertisment. In sens larg este recunoscuta drept asociatia europeana pentru sunet si imagine.

EISA (European Imaging and Sound Asociation) a inceput sa ofere premii incepand cu anul 1982 cand editori de la 5 reviste au ales impreuna cea mai buna camera foto a anului.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *