Electrolux Brita ERB40605X – Combina Frigorifica Moderna

Daca vrei o combina frigorifica de o capacitate mare de la un brand care sa fie recunoscut pe aceasta piata, Electrolux Brita ERB40605X poate fi o alegere inteleapta. Are o capacitate de incarcare total 375 litri si este si destul de voluminoasa, avand o intaltime de 2 metri si dimensiuni pe laterale de 59.5 centimetri lungime si 65.8 centimetri adancime.

Are un aspect deosebit datorita culorii gri a lateralelor si a usii din inox. Dezavantajul urmelor pe inox este remediat de Electrolux la aceasta combina frigorifica, otelul inoxidabil fiind tratat antiamprenta si a urmelor de folosire. Usa frigiderului are o deschidere standard iar usile sunt reversibile, vine in mod normal cu deschidere pe dreapta insa se poate monta ca deschiderea sa se realizeze si spre stanga, totul depinde cum il veti aranja prin bucatarie.

Electrolux Brita ERB40605X deschis

Pe usa este dispus si un dozator de apa, dozator care va ofera apa filtrata prin sistemul Brita.

Combina frigorifica are un singur compresor, cu un sistem de racire care opereaza atat in frigider cat si in congelator, termostatul fiind reglabil pentru amandoua unitatile odata. Datorita faptului ca are un singur compresor consumul de energie este mai mic si mai ales nivelul de zgomot. Electrolux Brita ERB40605X este deosebit de silentioasa pentru o combina frigorifica de aceasta dimensiune, avand un nivel maxim de zgomot de doar 40 decibeli.

Clasa de eficienta a combinei frigorifice este A+ (maxim e A+++), cu un consum energetic pe an mediu de 329 kW/h, acest lucru pentru uz casnic insemnand putin peste 150 lei pentru energia electrica consumata de catre combina frigorifica ERB40605X. Considerand volumul total de incarcare, consumul este foarte bun, si chiar daca maximul ca si standard era de 3 plusuri, inca acest maxim nu este accesibil in piata. Apropo de energie electrica, un plus pentru acest aparat este faptul ca are cablul de alimentare destul de lung, de 2.4 metri. In general la alte combine frigorifice cablul de alimentare nu este foarte lung – din pacate.

Electrolux-Brita-ERB40605X-inchis

Frigiderul are capacitatea neta de incarcare destul de mare, de 285 litri, cu 2 rafturi de sticla, suport special pentru vinuri/sticle, si compartimente pentru legume si fructe foarte generoase – un mare avantaj mai ales vara. De asemenea, frigiderul are un compartiment Fresh Zone care este special creat pentru depozitarea alimentelor preparate din carne si peste. Fresh Zone pastreaza prospetimea pestului si carnii cu o perioada de pana la 2 luni mai lunga decat in mod obisnuit, datorita temperaturii mai mici cu 15% decat cea standard la frigider. Pe usa frigiderului sunt dispuse 4 suporturi pentru sticle, borcane, flacoane, lapte iar cea superioara este pentru depozitarea oualelor, drojdiei sau a altor alimente.

Congelatorul are 3 compartimente generoase, cu un volum total net de 90 litri. Nu este o capacitate foarte mare, daca ne raportam la cea totala a combinei, avand undeva la 30% din ea, insa totusi, e bine proportionata pentru o familie cu pana in 4 componenti.

Recomandarea mea pentru aceasta combina frigorifica Electrolux este pentru cei care cauta un model mare, cu spatii de depozitare generoase si pentru fructe sau legume cat si pentru alimente sau un model care sa posede si suport elegant special pentru sticle. De asemenea, designul este unul deosebit si se integreaza perfect in orice bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *