Plita incorporabila mixta Electrolux EGE6172NOK – Electrica sau pe Gaz

Tocmai este pana de curent si numai ce ai inceput sa gatesti sau din contra sunt probleme tehnice iar presiunea la gaz e atat de slaba incat trebuie sa abandonezi totul pana la remediere? Electrolux iti ofera solutia simpla, eleganta, cu un design placut si deosebit de utila – Electrolux EGE6172NOK la pretul aproximativ (verifica aici pret actualizat).

Ca recomandare, pentru un plus de aproximativ 400 lei poti opta pentru plita incorporabila mixta Electrolux EGD6576NOK care are niste avantaje de luat in calcul. Functioneaza atat pe gaz cat si pe inductie, are taste touch, timer, avertizare sonora, protectie pentru copii si indicator pentru caldura reziduala si sistem Stop&Go prin activarea caruia se faciliteaza gatitul prin mentinerea calda a zonei sau zonelor de caldura active.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Suprafata de vitroceramica din care esteconfectionata plita de la Electrolux EGE6172NOK reprezinta un atu prin rezistenta, design si mai ales intretinerea usoara a sa. Se poate curata lejer cu o laveta umeda, nu necesita ingrijiri speciale, iar suprafata plana a celor 2 arzatoare electrice, fara denivelari faciliteaza cu mult acest proces.

Cele 2 gratare componente ale structurii cu gaz sunt realizate din fonta, deasemenea usor de intretinut, iar designul lor confera o stabilitate excelenta indiferent de dimensiunea recipientului amplasat.

Aparatul are butoanele de functionare pozitionate lateral, in partea dreapta. Acest lucru poate fi usor incomod pentru persoanele stangace insa avand in vedere ca aprinderea se realizeaza integrat electric aceasta este usor de utilizat.

Ca detalii tehnice, plita de culoare neagra are dimensiunea suprafetei de lucru de 58 x 51 cm iar cea a nisei de incorporare se incadreaza in 55 x 47 cm. Puterea maxima a electrocasnicului este de 4600 W, are 4 arzatoare dintre care 2 functioneaza pe gaz si 2 sunt electrice. In ceea ce priveste puterea arzatoarelor si dimensiunile diagonalelor acestora avem: 1 arzator pe gaz 1900 W de 70 mm; 1 arzator pe gaz 3000 W si 98 mm, 1 element radiant 1200 W si 145 mm, 1 element radiant 1800 W si 180  mm.

Lungimea cablului de alimentare din dotare este de 1.5m. Niste minusuri se pot considera si lipsa indicatorului de functionare si a celui pentru caldura reziduala emanata de aparat.

 [sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *