Plita incorporabila Electrolux EGT6242NOK

Daca esti in cautare de aparatura incorporabila pentru o bucatarie moderna, de vis, si vrei o plita incorporabila, pe care sa o schimbi destul de rar intr-o viata, fara a mai avea dureri de cap ulterior in aceasta privinta, eu zic ca plita incorporabila Electrolux EGT6242NOK poate fi o alegere potrivita.

Cu alimentare pe gaz si aprindere electrica, deja devenite obisnuite pentru plitele incorporabile, prezinta un numar de 4 ochiuri arzatoare care arata superb, fiind negre si prezentand fiecare gratare separate, din otel emailat, simplu de curatat si de intretinut: 2 arzatoare de dimensiuni normale, 1 arzator mare si un arzator mai mic. Acestea au o putere cuprinsa intre 1 si 2,9 kW. Aprinderea automata a plitei permite pornirea fara intarziere, cu ajutorul unui buton cu apasare si rotire. Rotesti butonul pentru a porni alimentarea cu gaz, il apesi pentru a genera scantei si… gata, poti incepe sa gatesti!

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Ii acord un plus pentru pozitionarea frontala a celor patru butoane, fiind astfel mult mai practica. Aceste butoane de pe panoul de comanda regleaza atat temperatura, cat si aprinderea, permitandu-va imediat sa incepeti sa gatiti, prin combinatia rapida si inteligenta a acestor doua functii. Fiind rotative, aceste butoane sunt usor de apucat si rasucit, miscarea lor fiind rapida, simpla si complet naturala, permitandu-ti sa reglezi nivelul flacarii intr-o clipa, fara stres.

Culoarea butoanelor este argintiu mat, deschis; cred ca ar fi fost mult mai inspirati daca le realizau tot pe negru, dar probabil au dorit sa formeze un contrast pentru a fi mai usor de observat. Totusi, un gri-inchis cred ca ar fi fost mai elegant si s-ar fi potrivit mult mai bine cu designul. Bineinteles, acestea sunt deja chestiuni ce tin de gustul fiecaruia si nu cred ca au o foarte mare importanta.

Are dimensiuni mici: 59 cm in latime, 52 in adancime, dimensiunile de incastrare fiind 56 cm in latime si 48 cm in adancime. Cablul de alimentare la priza are o lungime de 1,1 m. Cu o tensine de 230 V, are o putere maxima de gaz de 7700 W.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *