Aragaz mixt Electrolux EKK511510W

Daca cauti un aragaz mixt cu posibilitate de racordare atat la gaz cat si electric(cuptorul), modelul Electrolux EKK511510W este unul dintre cele mai bune si ieftine alternative.

Aparatul este extrem de usor de folosit, pornirea se face electric prin apasarea si rotirea butoanelor pentru arzator. Butoanele sunt bineinteles termorezistente iar la apasare sunt foarte fine.
Designul chiar daca e clasic este unul practic si foarte comod iar dimensiunile sunt cele ale unui aragaz clasic. Cu capacul inchis are o inaltime de 88 centimetri iar latime este de 50 cm cu adancimea de 60 centrimetri. Suprafetele sunt emailate si usor de curatat; usa cuptorului fiind tratata special pentru asta, astfel mai ales la geamul de vizualizare va fi de folos asta, in momentul in care gatesti cu grasimi la grill.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Alimentarea cuptorului este electrica si are o putere de pana in 2035W, in rest alimentarea plitei este pe gaz, cu 4 arzatoare. Arzatoarele de pe plita sunt de 3000W cel mare, cele medii de 2000W iar cel economic de 1000 W. Ele au diagonala de 102 mm, 71 mm si respectiv 55 milimetri.

Pana una alta, EKK511510W chiar daca are un pret putin mai mare decat alte modele (cum ar fi Arctic) este o varianta excelenta prin constructia cu materiale de calitate. De asemenea, cuptorul electric este foarte bun, si vei fi mai aproape de a gati perfect mancarurile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *