Electrolux EMS26415X Cuptor cu Microunde Incorporabil din Inox

Chiar daca la un pret mai mare decat multa lume s-ar gandi sa dea pentru un cuptor cu microunde incorporabil, totusi Electrolux EMS26415X vine cu specificatii, materiale de fabricatie si o constructie excelenta astfel incat sa justifice pretul de aproximativ 2000 lei (verifica pret actualizat). Carcasa cuptorului cu microunde EMS26415X este din otel inoxidabil (inox) si cu siguranta acest look va oferi bucatariei tale o nota extrem de moderna, mai ales daca ai sa zicem si combina frigorifica pe aceasta paleta de culoare sau o hota.

De regula la produsele incorporabile mereu recomandam alegerea produselor de cea mai inalta calitate pentru a nu fi nevoiti sa desfaceti instalatiile, insa in ultima vreme observ ca produsele mai low cost din acest segment incep sa dispara de pe piata, semn ca lumea deja a inteles ca in momentul in care iti caramida peste caramida in bucatarie ca sa nu scoti ceva trebuie sa iei ce e mai bun.

Electrolux EMS26415X vine cu toate specificatiile unui cuptor cu microunde obisnuit, de la incalzirea simpla, grill si pana la functia de dezghetare (rapida sau nu). Puterea grillului este de pana la 900 W, asadar mancarea se incalzeste rapid. Totusi, se puterea se poate ajusta pe 5 nivele, in cazul in care vrei ca mancarea sa se incalzeasca mai lent, cum este si recomandat. Capacitatea este destul de mare, are un volum net de 26 litri, nu cel mai mare din lume insa cu siguranta suficient. Imi place ca la aceste dimensiuni totusi ofera un spatiu suficient de mare inauntra, asadar componentele electrice sunt compacte.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Electrocasnicul are 15 programe prestabilite pentru microunde, grill, dezghetare si incalzire care te ajuta sa alegi optiunea rapida in functie de tipul de preparat. Imi place ca are un buton dedicat rapid care incalzeste si prin apasarea de mai multe ori adauga cate 30 secunde la program, ceea ce face ca operarea sa fie foarte simpla si foarte rapida. De ce sa pierzi timpul?

Trebuie mentionat ca pe langa faptul ca este din inox, cuptorul este tratat in asa fel incat sa nu se vada urmele de utilizare, amprente sau murdarie usoara, asadar nu trebuie sa iti fagi griji de murdarie impregnata, repet, mai ales ca vorbim de inox. Teoretic, se mai gasesc si variantele pe alb si pe negru insa pana acum nu le-am vazut in oferta magazinelor online sau nici atat la Altex.

Per ansamblu, chiar daca cuptorul vine la pretul acesta mare si poate functiile sale sunt prezente pe orice alt aparat de tip microunde clasic de pe piata de peste 500 lei, calitatea constructiei, posibilitatea de incorporare si fiabilitatea in timp a acestui gen de produse merita investitia. Si nu doar ca o investitie, eu zic ca daca deja ai cateva aparate deja incorporate in bucatarie sau planifici sa incorporezi este foarte util ca cuptorul cu microunde sa fie la locul lui si nu undeva pe un blat consumand total aiurea spatiul pretios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *