Combina frigorifica incoporabila Electrolux ENN28600

In general la noi nu au prea prins electrocasnicele incorporabile, insa consideram ca este ceva oarecum de moment, pentru ca pe viitor cu siguranta vom aprecia si noi utilitatea incorporarii si organizarii mult mai riguroase a bucatariei. Astazi va voi prezenta combina frigorifica incoporabila Electrolux ENN28600, un model nu foarte mare, cu o capacitate de incarcare de aproximativ 265 litri – potrivit asadar pentru familiile cu pana in 3 componenti. Pretul electrocasnicului este mai mare decat al combinelor stand-alone, fiind undeva la 2700 lei (verifica aici pret actualizat), asta mai degraba datorita faptului ca nu foarte multa lume cumpara electrocasnice incorporabile.

Avand in vedere ca este un electrocasnic incorporabil, recomandarea noastra este sa cumparati inainte aparatele si pe urma sa faceti comanda de mobila, chiar daca dimensiunile acestor aparate urmeaza oarecare standarde. Aceasta combina frigorifica Electrolux are dimensiunile de incorporare de 177.2 cm inaltime si pe laterale o latime de 54 cm si o adancime de 54.7 cm. In manualul de utilizare al aparatului apare exact si schita de incorporare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Combina frigorifca Electrolux ENN28600 vine cu spatiul impartit in 210 litri pentru unitatea frigiderului si 55 litri pentru congelator. Este un aparat cu o buna eficienta electrica, fiind in clasa A, este un model cu nivel de silentiozitate foarte scazut – doar 40 decibeli si clase climatice extinse astfel incat sa fie posibilia utilizarea in conditii diverse. In plus, este pe sistem no frost asadar congelatorul nu va trebui dezghetat iar peste alimentele puse la congelat nu se depunde gheata.

Chiar daca ca si dimensiune nu este foarte mare, are spatiul extraordinar de bine impartit si intuitiv. Astfel, in interiorul frigiderului lui ENN28600 avem 5 rafturi care se pot ajusta pe cele 10 nivele de inaltime si de asemenea una dintre rafturile din sticla este impartita in doua pentru organizare mai buna, oferind flexibilitate indiferent de situatie. Pe usa avem 4 suporturi – si ele ajustabile pe inaltime iar suportul de jos are cateva cleme de siguranta pentru ca flacoane sa stea fixe si pentru a nu aluneca, o dotare mai degraba de finete insa foarte apreciata. Compartimentul de legume fructe este din doua parti, asadar se pot grupa separat legumele de fructe si acestea sunt foarte usor de scos si curatat.

Congelatorul este destul de simplu, are 3 compartimente, in capat are un sistem de stop alunecare iar compartimentele sunt destul de late datorita dimensiunilor aparatului. Totusi, este dotat cu functie de super congelare, avand o capacitate de congelare in 24 ore de 4 kilograme.

Detaliile de finete ale acestui electrocasnic Electrolux, care e clar ca e facut sa dureze in timp, este completat si de faptul ca are un cablu de alimentare generos, de 2,4 metri, astfel ca poate ajunge direct la priza fara necesitatea unui prelungitor de cele mai multe ori.

[box type=”download”] Manual de utilizare combina frigorifica incorporabila[/box]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *