Cuptor incorporabil Electrolux EOB3400BOR – Farmecul Rustic in Bucataria Moderna!

Tehnologia moderna vine in ambalaj rustic cu noul cuptor incorporabil de la Electrolux EOB3400BOR! Gatire simultana si uniforma, eficienta energetica si intretinere usoara sunt parametrii sub care aparatul opereaza cu succes. Pretul (verifica aici pret actualizat) este in ton cu gama de incorporabile de acest tip, iar designul special al aparatului convinge!

Interiorul bine izolat al aparatului confera o eficienta cu 10% mai ridicata in mentinerea caldurii si al consumului de energie, iar iluminatul interior de care dispune contribuie la acest aspect datorita faptului ca poti verifica starea mancarii printr-o simpla privire ne mai fiind necesar sa deschizi usa cuptorului pentru aceasta.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Electrolux EOB3400BOR poate coace pe trei nivele datorita elementului de incalzire sub forma de inel si al ventilatorului supradimensionar care asigura o dispersie generoasa si uniforma a caldurii in interior. Fara zone necoapte sau arse, poti aseza cu incredere recipientul oriunde in cuptor datorita acestei caracteristici de uniformitate in coacere. Ca si functii, cuptorul dispune de coacere simpla, multipla, grill, ventilator, dubla rezistenta, iar acestea se pot combina in functie de dorintele si necesitatile tale. Sfarsitul programului de coacere este semnalizat sonor, astfel incat sa poti sa faci orice pana este gata mancarea fara a avea grija timpului – o setare simpla prin rasucirea butonului este suficienta.

Nota elegant-rustica se pastreaza si in accesoriile cu care vine cuptorul, si anume, tava din sarma cromata si cele doua tavi de colectare respectiv prajituri din email negru. Emailul tavilor, la fel ca si cel al cuptorului este realizat special pentru o curatare fara efort, valabil si pentru usa aparatului. Aparatul dispune de asemenea de un ventilator conceput pentru a raci interiorul si piesele electronice chiar si atunci cand este oprit.

Pe scurt, detaliile tehnice ale aparatului si designul sunt pe plus. La o putere de 2780 W are un consum redus, incadrat in clasa de eficienta energetica A, cu 0,89 kWh/zi atunci cand este folosita functia clasica si cu 0,88 kWh/zi pentru multifunctii. Aparatul este foarte silentios, 43 dB, are o capacitate de 74 l, se incadreaza intr-un spatiu de incastrare de 600 x 560 x 550 mm pentru dimensiunile de 594 x 594 x 567 mm ale aparatului propriu-zis. Designul pe culoare neagra urmareste o linie simpla, cu un aspect rustic placut, creat special pentru operare mecanica.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *