Cuptor incorporabil cu abur Electrolux EOB8851AOX – Mancare gustoasa ca la restaurant

Electrolux EOB8851AOX este un cuptor incorporabil, electric cu system de functionare pe baza de abur. Clasa de consum energetic scazuta, functii multiple si designul impecabil sunt cele trei ingredient cheie care stau la baza deciziei de a cumpara acest incorporabil – pretul de start fiind undeva in jurul sumei de 4000 lei (verifica aici pret actualizat).

Ventilatia si sistemul de abur pe care functioneaza cuptorul asigura patruderea uniforma a caldurii si astfel duce la rezultate profesionale in domeniul artei culinare. Cu Electrolux EOB8851AOX este mai usor decat crezi sa devi un „master chef” de succes. Cele trei niveluri de abur 100% pot imbartisa cu succes orice tip de mancare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Electrolux EOB8851AOX

Cuptorul dispune de un numar de 24 de moduri si combinatii de moduri de incalzire, 100 de programe de gatit pre-setate si inca un spatiu de 20 de programe aditionale pe care le poti personaliza dupa propriile placeri si nevoi. Ca principiu de baza principalele functii de coacere sunt gatirea cu abur, inelul, ventilatorul si grillul.

Accesoriile cu care vine cuptorul Electrolux EOB8851AOX sunt compuse din: tava de colectare, 2 tavi emailate si 2 grile de inox iar cireasa de pe tort consta in inovatia in domeniul gastronomic a sondei pentru alimente (Food Probe) care confera o imagine virtuala a stadiului de coacere tocmai pentru a raspunde cu acuratete nevoii tale culinare. Se poate selecta in prealabil un program special de coacere iar sonda detecteaza automat si opreste aparatul in momentul in care a ajuns la caracteristicile setate.

Intretinerea aparatului este deasemenea usor de realizat. Suprafata de contact este confectionata dintr-un inox special creat pentru a nu retine urmele de amprente iar atat usa cat si interiorul cuptorului realizat dintr-un email lucios sunt foarte usor de curatat.

In privinta detaliilor tehnice ale aparatului cea mai importanta parte poate, consumul redus de energie, undeva la 1 kW/h pentru care asigura o putere de 3500 W il incadreaza cu succes in clasa A+ de eficienta energetica.
Are o capacitate de 73 l, dimensiuni de 594 x 594 x 567 mm iar lungimea cablului de alimentare este de 1.5 m.

Cuptorul mai dispune si de functia de Velvet Closing, mai exact inchiderea lenta a usii astfel ca si atunci cand esti presat de timp cuptorul sa se poata inchida silentios si usor. Printre functii mai sunt: incalzire rapida, incalzire inferioara, iluminare interioara si siguranta pentru copii.

Mancarea gatita uniform, consumul redus de energie si posibilitatea de a experimenta gastronomia prin intermediul functiilor pe care le detine si afisajul LED in mai multe limbi sunt motive pe care ar fi bine sa le iei in calcul atunci cand est in cautarea unui cuptor.

Manualul de utilizare se poate descarca de aici, aici mai aveti si o lista cu toate documentele acestui produs (manuale, carte de retete, programe) iar aici sunt expuse specificatiile producatorului, care au stat la baza acestui articol.

Mai jos regasiti un videoclip (in maghiara) pentru acest produs, realizat de catre un magazin din Ungaria:

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *