Electrolux ESF63021 masina de spalat vase mare capacitate

Chiar daca masina de spalat vase a aparut in afara tarii de ceva vreme, modelul Electrolux ESF63021 a intrat abia acum in oferta magazinelor online si a retailerilor clasici din Romania. Are un pret de vanzare de aproximativ 1600 lei– si ai inclusa in pret si livrarea acasa la tine, prin curierat.
Electrolux ESF63021 are o capacitate de spalare mare, de 12 seturi asadar este utila cu precadere familiilor cu mai mult de 3 componenti. Deosebit de util este si selectorul special pentru a incarca masina de spalat vase la jumatate din capacitate, astfel ca se ajusteaza cantitatea de apa utilizata in timpul programelor.

Are clase de eficienta ridicate, clasa A atat la uscare si spalare cat si in ceea ce priveste consumul de electricitate, consumand aproximativ 1.08 kwh la un program standard de spalare. Are si un program pentru un consum mai redus de electricitate, insa aceasta are singura calitate ca spala la 50′ ceea ce nu este neaparat indicat, mai ales ca vasele se igienizeaza si sterilizeaza cel mai bine de la 70 grade, cum este si programul intensiv al lui ESF63021.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Programarea masinii de spalat se face foarte simplu, efectiv se roteste butonul selector catre programul dorit si se apasa tasta de pornire. Programele pot fi si oprite in timpul functionarii, intocmai ca la o masina de spalat moderna. In partea dreapta de asemenea este afisat prin mici LED-uri progresul curent al programului si mai sunt doua leduri indicatoare pentru detergent si pentru sare.
Sertarele sunt impartite in doua rafturi, cel inferior pentru cratite, capace, castroane, si vase mai speciale(tot aici se pune si cosul pentru tacamuri) iar cel de sus in special pentru pentru farfurii, cesti si pahare. Este un mare avantaj ca raftul de sus se poate ajusta pe inaltime, asadar poti sa speli si platourile largi, stabil.

Important de avut in vedere la o masina de spalat vase cand o cumperi sta in nivelul de zgomot, ori acest Electrolux se poate lauda ca sta excelent cu izolarea fonica, operand la doar 49 decibeli.

Manualul de utilizare si de instructiuni pentru aceasta masina de spalat vase se poate consulta si downloada de aici. In mod normal vine cu o garantie standard de 24 luni insa se poate extinde garantia si contra cost, pana la 4 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *