Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWP1264TDW, Clasa A++

Cand urmaresti o masina de spalat rufe buna, eficienta si cat mai utila in mai multe privinte, de obicei urmaresti sa aiba o capacitate cat mai mare de incarcare (daca ai o familie, mai ales, sau mereu ti se aduna multe rufe la spalat), viteza de centrifugare sa atinga o valoare mare, iar clasa de eficienta sa fie maxima, ca sa consume cat mai putin. Electrolux EWP1264TDW indeplineste cat mai bine aceste criterii, la un pret destul de bun si echilibrat (verifica aici pret actualizat).

Capacitate de incarcare de 6 kg si viteza de centrifugare pe masura, de maximum 1200 rotatii/minut

Masina de spalat rufe Electrolux EWP1264TDW prezinta incarcare frontala si are o capacitate de incarcare mare, de 6 kg, putand spala deodata cu ajutorul sau toate rufele familiei. In plus, speli mai rar, intrucat nu se mai aduna atatea rufe murdare. La aceasta capacitate mare, se adauga inclusiv turatia maxima pe care o poate atinge viteza de centrifugare (de 1200 de rotatii pe minut), potrivita la un astfel de volum de rufe, insa nu iti recomand sa o folosesti la valoarea maxima decat mai rar, in cazul rufelor foarte murdare, intrucat o viteza de centrifugare foarte mare poate dauna tesaturilor din rufelor tale.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasa de eficienta energetica maxima A++ si consum foarte redus

Electrolux EWP1264TDW are o clasa de eficienta energetica A++, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare B, clasari excelente, de altfel, care indica faptul ca masina ta de spalat va atinge un consum foarte redus de resurse: 0.98 kWh in program standard si 10208 litri de apa – consum mediu anual. Privind eficienta energetica, putem spune ca aceasta masina de spalat ofera performante extraordinare, datorita tehnologiei avansate cu care a fost conceputa, primind clasificarea A++ din punct de vedere energetic. Astfel, ea protejeaza nu numai hainele tale, dar si mediul inconjurator.

Economie de detergent lichid cu LiquiDose

Si apropo de consum si economia de resurse, Electrolux EWP1264TDW prezinta un dozator LiquiDose, ideal pentru detergentii lichizi. Pentru ca adaugarea detergentului la momentul potrivit poate face diferenta maxima in materie de spalat rufe, acest dozator se asigura ca fiecare picatura din detergentul tau lichid este eliberat exact in momentul potrivit. Se foloseste astfel fiecare picatura, niciuna nefiind irosita fara rost. Astfel, performantele la spalare sunt optimizate.

Programe utile si functia Fuzzy Logic pentru consum calculat inteligent la cantitatea de rufe din cuva

In ceea ce priveste programele si optiunile utile, si aici aceasta masina de spalat rufe sta foarte bine: program pentru rufe sintetice, program pentru articole din Jeans, program pentru rufe din bumbac, program pentru spalare lana, program pentru consum redus de energie, program pentru matase si perdele, program pentru articole delicate, program pentru articole Sport (ideal sportivilor sau persoanelor foarte active). In plus, prezinta un sistem de echilibrare a incarcaturii si functia Fuzzy Logic, care presupune ajustarea consumului de resurse (apa, curent, detergent) la tipul de incarcatura din cuva, in sensul ca va consuma exact atatea resurse cate are nevoie sa speli doar cantitatea de rufe din cuva, fara a irosi inutil, indiferent ca incarci cu 2, 4 sau 6 kg.

Programare intarziata in functie de timpul tau si functie Time Manager, pentru o si mai mare economie de timp

Electrolux EWP1264TDW permite programarea intarziata, rufele tale fiind gata atunci cand tu decizi si cand ai timp sa le descarci din cuva. Datorita functiei de Pornire intarziata a acesteia, poti amana pornirea oricarui ciclu de spalare cu pana la 20 de ore. Asadar, nu conteaza cand incarci masina, pentru ca tu programezi ca ciclul sa se termine exact atunci cand esti pregatit(a) sa o descarci. Ca sa economisesti si mai mult timp, Electrolux EWP1264TDW te ajuta si prin faptul ca poti regla durata ciclului in functie de timpul tau, astfel incat el sa se incadreze in programul tau si nu invers. Datorita functiei Time Manager, un sistem profesional specific produselor Electrolux, masina ta de spalat isi poate adapta durata pentru fiecare ciclu de spalare, astfel incat tu poti stabili exact durata unui ciclu; poti purta astfel ce doresti si, mai ales, cand doresti. Poti regla ciclul in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, iar rufele vor fi gata exact cand doresti.

Sisteme de siguranta pentru orice problema ce poate aparea

Masina de spalat rufe Electrolux EWP1264TDW ofera multiple posibilitati de siguranta, in diferite imprejurari, fara a-ti face griji in plus. Astfel, are un sistem de siguranta impotriva accesului copiilor atunci cand functioneaza, un sistem de detectare a spumei, in caz de supradozare cu detergent sau daca ai folosit solutii de curatare in cantitati mai mari sau care produc prea multa spuma; un sistem de protectie in caz de inundatii, oprindu-se automat in astfel de imprejurari.

Electrolux EWP1264TDW nu este o masina galagioasa, ci destul de silentioasa, avand un nivel de zgomot la spalare de 60 dB(A) si un nivel de zgomot la centrifugare de 78 dB(A).

Dimensiuni si aspect standard; display cu ecran LED ce ofera un control tactil rapid, usor si sigur si o mai buna gestionare a setarilor

Avand o capacitate mare de incarcare, nu este Slim/ingusta, ci are dimensiuni obisnuite pentru o masina de spalat rufe standard: 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 50 cm in adancime. De culoare alb, arata destul de clasic, insa imi place ca are un hublou mare si un display cu ecran cu LED, care afiseaza etapa de spalare, timpul ramas etc. De asemenea, datorita acestui ecran, afli tot ce doresti despre fiecare ciclu de spalare. Pe durata ciclului de spalare, acesta iti va oferi informatii clare despre starea incarcaturii. Inainte ca ciclul sa inceapa, ecranul te ajuta sa navighezi si sa fixezi setarile preferate privind durata programului, viteza de centrifugare si temperatura dorita. Ofera astfel un control electronic, cu functii inteligente, rapid de accesat si usor de selecatat. Datorita comenzilor tactile, usor de folosit, ai parte de o navigare intuitiva catre fiecare functie si setare. Obtii astfel maximum din multifunctionalitatea uscatorului.

Alternativa: model identic, dar cu viteza de centrifugare ce poate atinge 1400 de rotatii pe minut

Un model similar, de la acelasi producator, din aceeasi gama Time Manager, aproape identic, este Electrolux EWP1464TDW, cu aproximativ 150 lei mai scumpa. Aceasta este chiar identica cu modelul prezentat mai sus, singura diferenta fiind faptul ca are o viteza de centrifugare maxima cu o turatie peste: 1400 de rotatii/minut. Indiferent pe care o vei alege, diferenta este simbolica, functiile, programele, capacitatea de incarcare, clasa de eficienta energetica si restul detaliilor sunt absolut aceleasi, fara cea mai mica diferenta.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *