Masina de spalat frontala Electrolux EWP127300W

O noua masina de spalat aparuta de curand in oferta magazinelor online din .ro este Electrolux EWP127300W. Aceasta are o capacitate de spalare de pana in 7 kilograme, astfel ca se potriveste si pentru familiile cu mai multi componenti. Totusi, cum are sistem de echilibrare a incarcaturii si detectare automata a cantitatii se poate folosi si fara a incarca de tot cuva, personal totusi recomand o incarcatura de pana la minim 5 kilograme pentru a nu irosi prea mult detergent si apa, chiar daca permite si o incarcare de 3.5 kilograme.

Electrolux EWP127300W este o masina de spalat destul de silentioasa, avand un nivel de zgomot la spalare de pana in 60 decibeli si de pana in 78 decibeli la centrifugare. Dimensiunile nu sunt neaparat extraordinar de compacte, asadar trebuie sa ai ceva spatiu pentru a-l instala. Are 60 cm latime, 50 cm pe adancime si o inaltime de 85 centimetri.

Din punct de vedere al consumului de energie electrica, este o masina de spalat foarte eficienta, avand un consum mediu in programul standard bumbac de doar 1.07 kwh pentru o incarcatura completa. Astfel a primit o clasa de eficienta energetica ridicata, A++. La spalare datorita consumului mic de apa are o clasa de eficienta A iar centrifugarea cum se face pana la 1200 rotatii per minut are o clasa de eficienta B.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Ca si alte functii, este foarte util mai ales programarea intarziata. Astfel poti sa programezi ora de start si de terminare a programelor de spalare. In rest Electrolux EWP127300W are cele uzuale ale unei masini de spalat moderne, display LCD, detectare automata a cantitatii de rufe, sistem de siguranta impotriva copiilor (blocare usa) si protectie impotriva inundatiilor printr-o siguranta dintr-un burete special care se umfla pentru a preveni scurgerile accidentale.

Din punct de vedere al programelor, de apreciat este programul rapid care are o durata de doar 30 minute la spalarea la 30 grade Celsius. In specificatiile tehnice lipseste totusi programul special pentru hainele care de regula nu se pot spala decat manual insa are program pentru haine delicate. Ca si alte programe: sintetice, jeans, usor de calcat, consum redus de energie si program mix pentru culori. Manualul de utilizare pentru masina de spalat rufe EWP127300W se poate descarca de pe site-ul producatorului, mai precis de aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *