Masina de spalat rufe Slim Time Manager Electrolux EWS1266EDW, 6 kg, Clasa A++

Masina de spalat rufe Electrolux EWS1266EDW, cu sistem Time Manager, se anunta o masina de spalat rufe de inalta performanta, cu caracteristici de baza putin peste standard, dar conceputa cu tehnologii ultra avansate, proprii brandului; ceea ce conteaza este ca, de aceasta data, performanta nu se reflecta intr-atat de puternic si in pret, fiind destul de accesibila (verifica aici pret actualizat), daca analizam raportul cu calitatea oferita.

Incarcare frontala si dimensiuni slim (ingusta)

Cu incarcare frontala, de tip Slim insa, ajutandu-te sa economisesti suficient de mult spatiu, este ideala daca locuiesti intr-un apartament / casa destul de compact(a) si de aglomerat(a). Masoara 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 45 cm in adancime. Nefiind foarte adanca, precum masinile de spalat rufe standard, o poti aseza in spatii de dimensiuni mici. Cu toate acestea, depaseste caracteristicile standard, avand o capacitate de incarcare de 6 kg si o viteza de centrifugare maxima de 1200 rotatii pe minut. La o asemenea capacitate, iti este suficient sa speli deodata toate rufele familiei; fiind si Slim, o poti aseza oriunde doresti, avand mai mult spatiu in interior si folosind mai putin in exterior.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Clasa de eficienta ridicata: A++ energetic, A la spalare si B la centrifugrare

Avand o clasa de eficienta energetica A++, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare B, masina de spalat rufe Electrolux EWS1266EDW aproape ca abia consuma: 0,76 kwh in program standard, 9350 litri de apa – consum mediu anual. Iti ofera astfel performante inalte privind eficienta energetica si rezultatele oferite. Protejezi astfel mediul, dar si hainele tale. Si economisesti.

Programe de spalare diversificate

Pe langa economie, Electrolux EWS1266EDWvine si cu o serie variata de programe: program spalare lana, program rufe sintetice, program bumbac, program Jeans, program consum redus de energie, program matase/perdele, program Sport, program rufe delicate, programare intarziata etc. Prin optiunea de pornire cu intarziere, tu decizi cand sa fie gata rufele tale. Ii poti astfel amana pornirea cu pana la 20 de ore, fara sa conteze cand o incarci si fiind gata cand esti pregatit(a) sa o descarci.

Functia Electrolux Time Manager

In plus, cu functia TimeManager, poti sa programezi ciclul in functie de programul tau preferat sau in functie de palierul orar de tarifare la energie, masina de spalat adaptandu-si durata pentru fiecare ciclu. Astfel, poti purta ce doresti si cand doresti, regland-o in functie de timpul de care tu dispui. Totodata, indicatorul Ecoinfo te ajuta sa monitorizezi cu atentie eficienta energetica.

Fuzzy Logic

Pentru o si mai mare economie, atat de energie electrica si apa, cat si de detergent, e bine de stiut sa stii ca a fost prevazuta cu functia Fuzzy Logic, datorita careia poti incarca cat de putine rufe doresti, masina de spalat rufe Electrolux EWS1266EDW fiind capabila sa isi ajusteze consumul de apa, detergent si curent electric la cantitatea de incarcatura din cuva, indiferent ca e incarcata doar pe jumatate sau chiar mai putin. Un sistem foarte inteligent de economie.

Ecran LCD

De asemenea, este prevazuta si cu sistem de detectare a spumei, sistem de siguranta impotriva copiilor si un afisaj cu ecran de tip LCD, destul de mare, care ofera informatii precum etapa de spalare. Tot cu ajutorul displayului cu LCD, poti accesa direct setarile corespunzatoare. Tot el iti va indica toate etapele unui ciclu, iar in timp ce ii selectezi setarile, te ajuta sa navighezi intuitiv spre cele mai potrivite optiuni pentru incarcatura respectiva. Tot prin intermediul sau, poti verifica faza de incalzire si durata programului, poti activa functia de pornire intarziata, poti parcurge nivelurile optiunii TimeManager si poti declansa dispozitivul de siguranta pentru copii.

Masina de spalat rufe silentioasa

Totodata, panoul de control este deosebit de usor si de rapid de utilizat, comenzile putand fi rapid activate datorita tastelor tactile / tip Touch, proiectate astfel si pentru o navigare intuitiva spre orice functie/program. Electrolux EWS1266EDW este si o masina de spalat rufe silentioasa, la cei 76 dB(A) nivel de zgomot la centrifugare si 56 dB(A) nivel de zgomot la spalare.

De culoare alb, in privinta aspectului nu se distinge cu nimic, fiind destul de clasica; este diferita poate doar prin ecranul mare si prin faptul ca este de tip Slim, mai ingusta. La capitolul eficienta si performanta, depaseste insa cu mult alte masini de spalat rufe de pe piata, fiind totusi la un pret destul de accesibil.

Alte modele similare

Acelasi model, cu aceleasi functii si programe / tehnologii avansate, dar de o performanta mult mai mare (clasa de eficienta energetica A+++), cu o capacitate de incarcare de 8 kg si o viteza de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, dar fara a fi Slim (la asa o capacitate de incarcare, nu poate fi nici putin adanca), gasesti in masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW, ideala, daca ai o familie mai numeroasa. De asemenea, acelasi tip de masina de spalat rufe, cu aceleasi specificatii tehnice, dar de tip 2 in 1, si cu uscator  cu invertor, ai in modelul Electrolux EWW1486HDW – aceasta se dovedeste de un real folos si daca dispui de o afacere gen pensiune / motel, avand o capacitate mare si facand fata cu brio la multe provocari, datorita performantei de inalte standarde.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *