Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Time Manager Electrolux EWT1266TDW

In caz ca ai o familie mai numeroasa, dar nu dispui si de prea mult spatiu in locuinta pentru o masina de spalat rufe obisnuita sau, pur si simplu, nu vrei ca aceasta sa ocupe prea mult spatiu, ar trebui sa optezi pentru o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, mult mai compacta si ergonomica decat una conventionala, insa care poate avea si o capacitate de incarcare mai mare decat cea standard de 5 kg, astfel incat sa poti spala deodata toate rufele familiei tale. O sugestie buna in acest sens ar fi Electrolux EWT1266TDW, disponibila la un pret peste medie (verifica aici pret actualizat), dar in raport destul de echilibrat cu calitatea oferita.

Contrar parerilor obisnuite cum ca o masina de spalat rufe cu incarcare superioara, fiind de dimensiuni mult mai reduse pentru a incapea oriunde, are o capacitate de incarcare mica, se pare ca masinile de spalat rufe precum Electrolux EWT1266TDW darama aceasta prejudecata: are o capacitate de incarcare peste standard, putand introduce deodata pana la 6 kg de rufe. Aceasta valoare este intr-un foarte bun raport cu viteza de centrifugare, care poate atinge pana la 1200 de rotatii pe minut.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Electrolux EWT1266TDW promite a fi o masina de spalat rufe eficienta, cu o clasa de eficienta energetica A+, eficienta la spalare A si eficienta la centrifugare B, care implica un consum destul de mic de curent electric si apa: 1.02 kwh in program standard si 9680 litri de apa consum mediu anual.

Cat priveste eficientele si performanta pe care o poate atinge, un rol important au si programele de spalare, concepute pentru a veni in inrampinarea cat mai multor nevoi: program de tesaturi sintetice, program de spalare a articolelor din Jeans/denim, program special pentru lenjerie, program pentru rufe din bumbac, program de spalare a tesaturilor din lana, program special pentru matase si perdele, program pentru rufe delicate, program pentru un consum redus de energie (pentru un plus de economie), dar si posibilitatea de programare intarziata (cu amanarea pornirii sale pana la 20 de ore), precum si fixarea duratei pentru orice ciclu de spalare setat, datorita functiei TimeManager.

Alte functii si optiuni speciale, precum si sisteme utile, de care dispune aceasta masina de spalat rufe sunt: sistemul de echilibrare a incarcaturii, care face sa reduca numarul vibratiilor masinii in timpul functionarii, dar mai ales in timpul centrifugarii, fiind astfel o masina destul de silentioasa (nivel de zgomot la spalare 58 dB si la centrifugare 78 dB); sistem de protectie impotriva inundatiilor cu oprire automata in caz de astfel de probleme; sistem Fuzzy Logic – ajustarea consumului de resurse (apa si curent electric in principal) la cantitatea de rufe din cuva. Consuma, astfel, exact atat cat are nevoie pentru cantitatea de rufe introdusa in cuva, indiferent ca sunt 3 kg, 4 kg sau 5 kg. Asadar, poti sa o incarci si la jumatate, fara a mai fi nevoit(a) sa astepti pana se strang suficiente rufe pentru a spala la capacitatea sa de incarcare.

In ceea ce priveste functia speciala TimeManager, de a programa durata ciclului in functie de programul tau si nu invers, de a-ti face tu programul in functie de masina ta de spalat, aceasta este o metoda in plus de a economisi inclusiv timp. Aceasta functie reprezinta un sistem profesional pentru spalarea rufelor specific masinilor de spalat rufe de la Electrolux si permite adaptarea duratei unui ciclu de spalare in functie de programul si timpul pe care il ai tu la dispozitie. Stabilind exact durata unui ciclu de spalare pe care ai nevoie sa il setezi pentru rufele tale, poti purta ce doresti si, mai ales, cand doresti. Rufele tale vor fi astfel gata exact atunci cand vrei sau ai nevoie de ele.

Designul masinii de spalat rufe Electrolux EWT1266TDW este unul clasic, obisnuit, in linii simple, fiind de culoare alba si extrem de compacta, ca majoritatea masinilor de spalat rufe cu incarcare verticala, de dimensiuni care o fac sa incapa in orice spatiu doresti, castigand loc destul si pentru alte aparate. Masoara asadar 84 cm in inaltime, 40 cm in latime si 60 cm in adancime.

Prezinta un display cu ecran tip LCD destul de mare, care afiseaza informatii precum etapa de spalare, timpul ramas din ciclul de spalare setat etc. In plus, prezinta indicatoare luminoase cu LED pentru a arata in mod clar setarea activata. Acestea fac selectarea setarilor de temperatura, viteza de centrifugare si timp mult mai rapida si mai facila. Mergi astfel spre setarile corecte si dorite mult mai usor si, in acelasi timp, verifici daca le-ai selectat pe cele potrivite tipului de incarcatura.

Electrolux EWT1266TDW este o masina de spalat rufe de familie, de dimensiuni reduse, dar cu o capacitate buna de incarcare.

Un model similar, de la acelasi producator, din aceeasi gama, tot cu incarcare verticala ar fi Electrolux EWT1066TDW, tot de 6 kg, dar cu o viteza de centrifugare ce atinge pana in 1000 de rotatii pe minut. In rest, este, cu foarte mici diferente, la fel, dar cu aproximativ 100 lei mai ieftina.

Masina de spalat Time Manager Electrolux EWT1266TDW

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *