Masina de spalat Electrolux Time Manager EWF146410W, 6 kg, Clasa A+

Cu o masina de spalat rufe inteligenta si cu caracteristicile obisnuite depasind standardul, nu numai ca economisesti resurse de baza, dar castigi si timp si eficienta maxima. De exemplu, ca asa iti dai seama despre ce vorbesc, masina de spalat rufe Electrolux EWF146410W din seria Time Manager se preteaza unui astfel de tipar, iar pretul este acum foarte incurajator (verifica aici pret actualizat), avand in vedere ca produsele acestui brand nu sunt printre cele mai ieftine.

Incarcare Frontala

Cu incarcare frontala, masina de spalat rufe Electrolux EWF146410W castiga in primul rand prin capacitatea de incarcare mai mare decat la alte masini de spalat rufe conventionale, avand posibilitatea de a incarca cu pana la 6 kg de rufe deodata. Poti astfel spala o data toate rufele familiei si te ajuta sa speli mai rar din moment ce poti incarca la o singura spalare mai multe rufe decat de obicei.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Viteza mare de centrifugare

Pentru o curatare rapida si fara pete a rufelor tale, iti vine in ajutor si viteza de centrifugare mare cu care este prevazuta, aceasta putand atinge chiar si 1400 de rotatii pe minut. Nu iti recomand insa sa o folosesti la aceasta valoare maxima, intrucat, poate dauna tesaturilor din rufele tale. Eventual o poti foloi pentru rufe mai groase sau cu pete extrem de dificile.

Clasa de eficienta ridicata

Testul in ceea ce priveste performantele inalte ale unei masini de spalat rufe se face in momentul in care ofera rezultate excelente cu un consum cat mai redus, iar acest lucru se reflecta cel mai bine in clasa de eficienta. Cat priveste Electrolux EWF146410W, pot spune ca a primit o clasare foarte buna, avand o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare B. Acestea cresc performanta acestui produs in timp ce scade consumul de resurse necesare functionarii: de exemplu, doar 1.02 kwh in program standard. Sunt, de asemenea, in conformitate cu prevederile din noua directiva a UE privind eficienta energetica a aparatelor electrocasnice: 2010/30/EU.

14 Programe principale de spalare si programare intarziata

Ca numar de programe care sa o ajute sa se preteze cat mai multor nevoi de-ale tale, sta foarte bine, intrucat este dotata cu vreo 14 programe principale ca: program de extra-clatire, program de prespalare, program pentru rufe sintetice, program pentru bumbac, program pentru haine Jeans, program care face rufele usor de calcat, program de matase / perdele, program tip spalare manuala, program pentru haine Sport, program pentru rufe delicate si, foarte important, program pentru consum redus de energie, pentru un plus de economie (in cazul rufelor care nu sunt foarte murdare si nu necesita un ciclu intens de spalare).

Permite si optiunea pentru programare intarziata, care te sprijina acum ca sa iti planifici lucrurile zilnice si mai organizat. Pentru ca acum masina de spalat rufe asteapta dupa tine si nu tu dupa ea. O poti programa dupa cum ai timp pentru a o descarca la final cand poti. Sistemul de reglare a duratei Time Manager, specific masinilor de spalat rufe de la Electrolux, te ajuta sa programezi masina de spalat in functie de programul tau de timp. Setezi astfel in functie de preferintele tale, dar, mai ales, in functie de timpul pe care il ai la dispozitie. In plus, daca ai rufe mai murdare de spalat, poti mari oricand timpul de spalare si, invers, daca rufele tale nu sunt chiar murdare, in sensul ca nu le-ai purtat timp indelungat, poti scadea timpul de spalare. Poti seta timpii de spalare ai ciclului setat in functie de 8 etape principale / intervale de timp.

Alte functii si sisteme inteligente menite sa ii sporeasca eficienta si, implicit, rezultatele exceptionale, sunt sistemul de echilibrare al incarcaturii, astfel incat sa nu produca foarte mult zgomot in timpul functionarii; functia Fuzzy Logic, pentru ajustarea programelor astfel incat sa consume exact atatea resurse cate sunt necesare pentru a spala cantitatea de rufe introdusa in cuva, chiar daca este incarcata doar pe jumatate sau mai putin; sistem de detectare spuma; sistem de siguranta impotriva copiilor; protectie impotriva inundatiilor.

Silentioasa la spalare

Spuneam ca datorita sistemului de echilibrare a incarcaturii, masina de spalat rufe Electrolux EWF146410W este destul de silentioasa, atingand un nivel de zgomot la centrifugare de 76 dB si un nivel de zgomot la spalare de doar 54 dB. Tamburul este realizat din inox, material rezistent si durabil, iar cuva este realizata din poliplex, tot un material rezistent.

Design

De culoare alb, masina de spalat rufe Electrolux EWF146410W Time Manager are un design cu o linie simpla, minimalista, care o face sa arate ca si alte masini de spalat rufe, conventionale. Prezinta insa, spre deosebire de acestea, un afisaj cu ecran tip LCD, simplu de folosit, care iti indica etapa de spalare, timpul ramas dintr-un ciclu de spalare etc. Astfel, ai un control mai bun asupra acestui aparat, datorita informatiilor pe care le obtii periodic pe toata durata ciclului de spalare. De aici, poti selecta ce optiuni doresti si chiar poti seta un ciclu mai lung pentru haine mai murdare. Are dimensiunile obisnuite pentru o masina de spalat rufe standard: 85 cm in inaltime si 60 cm atat in latime, cat si in adancime.

Alternative

O alternativa la fel de inteligenta, identica si ca model, de la acelasi brand, dar si mai eficienta (cu o clasa de eficienta energetica cu inca un plus: A++) si de dimensiuni putin mai mici (in sensul ca are 50 cm in adancime, fata de modelul prezentat mai sus), ar fi Electrolux EWP1464TDW Time Manager, mult mai scumpa insa. Prezinta totusi si cateva functii si optiuni in plus, cum ar fi dozatorul inteligent pentru detergent lichid LiquiDose.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *