Aspirator fara sac Electrolux ZTF7650, cu filtru HEPA

Trebuie sa iti schimbi aspiratorul vechi cu unul mai avansat si mai performant? Dar vrei ca aspiratorul nou sa aiba si un pret echilibrat? Nicio ocazie nu pare sa fie mai buna decat aceasta. Pentru ca aspiratorul Electrolux ZTF7650 este un model eficient, cu multiple optiuni si la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat).

Electrolux ZTF7650 este un tip de aspirator fara sac, cu un sistem de aspirare uscata, dar, pentru o filtrare sanatoasa a aerului, dispune de filtru HEPA, care protejeaza aerul pe care il respiri tu si cei dragi, in timpul aspirarii si imediat dupa. Acesta este deosebit de important si de benefic mai ales pentru persoanele care sufera de alergii, familiile care au copii mici, batrani sau bolnavi in casa. Capacitatea de colectare a recipientului pentru praf este de 2 litri, destul de mare incat sa aspiri timp indelungat intreaga casa. In plus, se face eficient pe o suprafata de aspirare de 7.45 metri.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Acest aparat este si foarte puternic, avand un motor de 2100 W si o putere de aspirare de 305 W, mentinand un raport echilibrat cu capacitatea sa de colectare. Pe langa filtrul HEPA, Electrolux ZTF7650 prezinta un nivel de eliminare reziduuri tip Micro.

Acest aspirator vine impreuna cu o serie de accesorii utile precum cel special conceput pentru spatii inguste, o perie mica, o perie suplimentara pentru podele dure. De asemenea, are, ca si mai toate celelalte aspiratoare, un tub telescopic metalic, pentru prelungirea tubului de aspirare, pentru o pozitie corecta si un confort sporit in timpul activitatilor de curatenie. Prezinta si un variator de putere, pentru reglarea pe mai multe trepte, un derulator automat de cablu si roti moi, pentru o deplasare rapida si facila, fara probleme, acolo unde ai nevoie. Nu dispune insa de control pe maner.

Cat priveste zgomotul, nu putem spune ca acest aspirator este unul silentios, dar nici unul deosebit de zgomotos, ci are un nivel de zgomot potrivit, de 82 dB.

Cu Electrolux ZTF7650 insa te deplasezi usor oriunde ai nevoie de el, pentru ca are si o greutate destul de mica, de 6.79 kg. La asta sunt de folos si rotile moi, ingenios proiectate. Totodata, este si usor de depozitat in orice spatiu, datorita dimensiunilor sale destul de mici, precum 28 cm in latime, 41.2 cm in adancime si 25 cm in inaltime.

Ca design este totusi destul de diferit fata de alte aspiratoare; Electrolux ZTF7650 prezinta o forma usor tubulara, bombata in partea de jos, ca o para. Este disponibil in combinatia de culori alb, negru si gri. Cele 3 butoane sunt destul de mari, fiind usor si simplu de utilizat de catre oricine.

Aspirator Electrolux ZTF7650

Un model de aspirator, la fel de rentabil in privinta pretului (de fapt, chiar la un pret mult mai mic), dar si a avantajelor oferite, este Zelmer VC1400SK, tot cu filtru HEPA si cu o capacitate de colectare tot de 2 litri, dar avand un motor cu o putere de 1900 W si o putere de aspirare de 260 W.

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *