eMAG a lansat în colaborare cu Raiffeisen un card de cumpărături și un sistem de puncte cashback

eMAG, cel mai mare magazin online din România, împreună cu Raiffeisen Bank a lansat zilele trecute un card de cumpărături dedicat clienților fideli eMAG.

Acest card de credit era așteptat de ceva timp în România, multe magazine din offline având deja carduri de credit cobranduite cu băncile mari.

Cardul oferă un sistem de tip puncte – cu un fel de cashback pentru cumpărături viitoare

Este vorba despre un card de credit care pe lângă caracteristicile obișnuite ale unui astfel de card oferă și posibilitatea de a acumula puncte în contul de client eMAG, puncte care pot fi transformate în bani – un sistem de tip cashback.

Cashback-ul oferit de către eMAG pentru cei care au cardul diferă în funcție de categoria de produse achiziționată și este cel mai probabil în strânsă legătură cu categoria de produse cumpărată.
De exemplu, în grila de cashback pentru cardul de cumpărături eMAG se oferă 10% pentru articolele de îmbrăcăminte, 2% pentru electrocasnice sau 1% pentru televizoare, laptopuri sau produse din eMAG Supermarket. 
Sistemul de puncte poate fi foarte util pentru cei care cumpără des de pe eMAG.

De asemenea, printre celelalte avantaje ale cardului de cumpărături sesizez la momentul redactării acestui articol faptul că pentru achiziția de produse Samsung plătite cu acest card se poate alege plata în 24 rate fără dobândă.
În rest, orice achiziție de până la 56 zile este fără dobândă, în rest cardul de cumpărături fiind ca un card de credit obișnuit. Este emis sub sigla Mastercard, și așa cum ne-am aștepta, este un card de tip contactless.

Cardul se emite cu o limită de credit între 700 lei și 30.000 lei, iar pentru a fi eligibil pentru a putea primi cardul printre condițiile enunțate se enumeră un venit de minimum 150 EUR/familie.

Toate detaliile cardul de credit eMAG se regăsesc aici, unde puteți și aplica pentru a obține cardul.

 

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *