eMAG Black Friday va incepe “dis-de-dimineata”

eMAG a lansat un teaser pe blogul lor in ceea ce priveste Black Friday. Acest teaser am impresia ca se va trimite maine tuturor clientilor prin newsletterul obisnuit.

Compania recomanda clientilor eMAG sa se inregistreze neaparat pe site si sa ramaneti logati in cont, pentru ca din doua-trei clickuri sa plasati repejor comanda in ziua reducerilor. eMAG nu exclude nici posibilitatea sa vedem de cateva ori “pisica” atat de simpatica de anul trecut, care ne anunta ca suntem prea multi; desi compania a investit pe putin 200.000 euro in dezvoltarea infrastructurii hardware si software care sustine platforma magazinului online.

newsletter-black-friday-emag

In ultima vreme am observat in procedura de comanda eMAG o simplificare si mai vizibila a pasilor pentru a comanda, practic dintr-un singur click poti sa plasezi comanda.

De asemenea, din teaserul de campanie primim prima informatie cu privire la ora de start a campaniei, acel “dis de dimineata” prezent in infograficul Black Friday. Probabil va fi ora 5:00 ca anul trecut..chiar daca pentru multi dintre noi e criminal sa ne trezim la ora aceea 🙂 Ei bine, daca vrem sa economisim, vom face si asta inainte de a pleca la munca 🙂

Noutatea Black Friday 2012 de la eMAG vine din faptul ca toate comenzile vor fi plasate exclusiv online. Practic asta inseamna ca absolut toata lumea de la showroomuri se va dedica livrarii si organizarii evenimentului din punct de vedere logistic. De asemenea se avanseaza pentru prima data faptul ca termenul de livrare nu va fi de pe o zi pe alta, ci in “maxim 7 zile”.

Intr-un alt articol de pe blogul eMAG, conform unei cercetari Daedalus se afirma ca vor fi peste 4 milioane de romani care vor fi cu ochii pe reducerile de Black Friday si aproape 30% dintre clientii care vor cumpara de Black Friday o vor face de la eMAG – exclusiv online – excelent pentru educarea clientilor in a comanda online!

Recomandările eMAG pentru un shopping ușor de Black Friday.
1. Stați acasă. Comandați online. De Black Friday la eMag nu se va comanda și nu se va
livra în showroom. Comenzile vor fi preluate doar online. Astfel, clientii vor putea evita
aglomeratia. Simplu!

2. Asigurați-vă că aveți cont pe site. Clienții care nu au încă un cont pe eMAG.ro sunt
încurajați să își facă unul înainte de Black Friday și să se asigure că au completat integral
adresa de livrare și datele personale.

3. Rămâneți logați în cont. Astfel, după ce se va da startul promoțiilor de Black Friday, din
două click-uri comanda va putea fi plasată, economisind timp prețios în goana după reduceri.

4. Așteptați informațiile despre livrare. Imediat după plasarea comenzii, fiecărui client în
parte i se va comunica programarea sa individuală pentru livrarea produselor cumpărate.
Toate comenzile de Black Friday vor fi livrate în maxim 7 zile.

Nu va putem spune decat… Spor la cumparaturi si sa prindeti cele mai mari promotii! 🙂

[sam_ad id=”47″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *