eMAG Crazy Days continua si astazi. Vezi Promotiile!

Dupa ce saptamana trecuta am avut in cadrul eMAG Crazy Days promotii la 4 furnizori de laptopuri (Dell, Toshiba, Asus si HP) si o categorie destul de restransa de imprimante de la HP, saptamana aceasta continua promotiile incepand cu luni, de la ora 7:00, cand in aceasta pagina vom anunta si promotia zilei in timp real impreuna cu pareri despre produsele din oferta.

Articol in curs de actualizare, imediat prezentam si modelele din oferta care au pretul redus cu pana la -20%

-20% la televizoarele Samsung din oferta! Vezi OFERTA!

Articol in curs de actualizare pe parcursul zilei de Luni, 2 Aprilie 2012.

Foarte buna oferta de astazi cu televizoarele Samsung. Astfel, avem reduceri de pana la 1000 lei pe model, practic iti poti cumpara televizor de 101 cm la pret de 81 centimetri. Aici poti vedea dimensiunile comparate grafic.

  • Samsung 32D550 un televizor LCD foarte bun, este modelul pe care il am si eu acasa, incepand cu luna ianuarie. Complet, sunet puternic, imagine foarte buna in Full HD, decodare DTS, citeste mkv-uri, am legat la el un media player si ma dau pe net si ma uit inclusiv la vplay online. Redau filmele de pe calculator prin retea foarte simplu, in fapt toate televizoarele din oferta de astazi au aceasta facilitate. Poti citi un mic review 32D550 el aici. Pretul la care se vinde este de 1299 lei, iar pretul obisnuit certific ca a fost de 1500 lei, cel putin din ianuarie si pana acum.
  • Samsung 40D503 este identic cu modelul de mai sus, insa are diagonala imaginii mai mare, 101 cm. Review aici iar pretul televizorului este de 1489 lei, redus de la 1849 lei, asadar o reducere bunicica de vreo 360  lei.
  • Samsung 26D4003 este cel mai ieftin model cu display LED din oferta. Are o diagonala a imaginii de 66 centimetri, fiind asadar un televizor ideal pentru o camera mai mica (dormitor, camera copilului) sau chiar si pentru sufragerie daca nu esti neaparat un fan al filmelor pe televizor. Conectivitatea, sunetul si imaginea sunt foarte bune, doar ca este un televizor HD (rezolutie 1366 x 768 pixeli) si nu Full HD. Review 26D4003 aici iar pretul este de 999 lei, cu reducere de la 1179 lei. Este un model foarte subtire iar greutatea lui este undeva la doar 5 kilograme!
  • Samsung 32D5500 – model televizor LED cu diagonala de 81 centimetri, astea deja sunt bune pentru sufragerie, imagine perfecta in Full High Definition, Smart TV, decodor DTS, conexiune la retea + internet. 1699 lei, fata de pretul normal de 2000 lei, o reducere de 300 lei foarte bine venita. Comparat acest televizor cu modelul similar de la LG era mai ieftin chiar si fara reducere, asadar o investitie foarte buna in orice caz.
  • Samsung 46D5500 este versiunea superioara a modelului prezentat anterior. Nu am avut TV la 101 cm in oferta decat varianta LCD sau cele cu 3D, asadar va trebui sa te uiti neaparat la niste grafice daca cumva televizorul nu ar fi prea mare pentr sufragerie. Are o imagine perfecta, este impresionant atat prin constructie cat mai ales cand stai si te uiti la un film bun pe el. Este tot un Smart TV, poti sa redai si de pe el continutul aflat pe calculator, practic ai cinematograf la tine acasa. E drept ca pretul este deja dintr-o alta liga, dar cu reducerea de 500 lei (!) este oricum foarte bun – 2999 lei in oferta de astazi.
  • In continuare avem modele LED cu 3D, pretul acestora variaza in functie de dimensiunea diagonalei, insa deja sunt mult mai acceptabile ca pret, reducerea ajungand chiar si la 1000 lei la modelul cel mai mare. Interesante ar fi modelele 32D6500 cu 81 cm, 40D6530 – 101 cm si 46D6530 la 117 cm.
Dimensiunile comparate ale TV-urilor (mai putin 117 cm)

Saptamana Trecuta

Analizand putin datele de interes asupra site-ului nostru si feedbackul primit de la cititori consideram ca saptamana trecuta in zilele Crazy Days de la eMAG cel mai bine au prins laptopurile HP si Asus si de asemenea a fost o buna perioada pentru a achizitiona o imprimanta sau multifunctionala de birou sau pentru acasa. Dell si Toshiba au prins si ele bine datorita ofertei variate si prezentei si a unor laptopuri dintr-o categorie mai premium.

De vineri pana duminica trebuia sa avem saptamana trecuta promotie la laptopurile HP insa au mers intr-atat de bine cu oferta aceasta incat pe vineri seara deja stocul s-a epuizat. Adevarul e ca HP chiar au avut oferte bune si laptopurile sunt foarte bine configurate spre o gama larga de utilizatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *