eMAG Crazy Weekend 1: Laptopuri HP

Dupa primele 3 zile de reduceri pe rand la laptopurile Dell, Toshiba si Asus, cu o schimbare de macaz de o zi spre imprimantele HP, weekendul acesta ne aduce ceva bun: laptopurile HP reduse variat, pana spre 30%. Ma rog, reducerile de data asta nu mai sunt procentuale sau in suma fixa si variaza in functie de model, dar per total fata o promotie obisnuita preturile sunt reduse ceva mai mult. Numarul modelelor de laptopuri in oferte e mai mic decat am fost obisnuiti, dar oricum avem din ce alege si sper sa fie stoc pe tot weekendul, pentru ca promotia va fi live pana in 1 aprilie, adica pana duminica seara, inclusiv.

Preturile sunt undeva intre 950-999 lei si pana la aproximativ 2000 lei, asadar de data asta nu avem laptopuri cu configuratii multimedia foarte mari, laptopurile fiind adresate unei game de clienti obisnuiti, care fie au nevoie de utilizare office si navigare, fie pentru redarea unor filme si a jocurilor – insa nu fac din asta o prioritate. Chiar si asa, cred ca promotia va prinde foarte bine.

  • cel mai ieftin model, si probabil cel mai bine vandut datorita pretului este HP 635 cu procesor AMD E-450 1.60 GHz la 999 lei. Vine si cu o geanta de laptop cadou inclusa.
  • Avem in oferta si un netbook┬áHP Mini 110-3860sq, la 950 lei. Recomandat pentru cei care au nevoie de o mobilitate ceva mai mare si vor ceva micut. Nu are performante foarte mari, insa pentru navigare si editare documente e OK. Sistemul de operare este inclus in pret, e un Windows 7 Starter – o versiune foarte minimalista a sistemului de operare clasic.
  • HP 4530s i3-2330M la 1900 lei merita toti banutii, adica cei 1900 lei, pret redus de la 2249 lei, adica o economie de aproape 350 lei ­čÖé
  • HP ProBook 4530s, varianta cu i5-2430M la ora 9:40 deja era cu stoc epuizat. Prea mic stocul pe modelul asta…era bun. Cine s-a trezit de dimineata a avut noroc. Sa speram ca va reaparea ­čśë

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *