eMAG oferă un serviciu de montaj aparate de aer condiționat

eMAG oferă și în sezonul de vară 2021 un serviciu de montare/instalare aparate de aer condiționat. Serviciul este oferit prin instalatorii parteneri ai serviceului Depanero și poate fi comandat accesând această pagină.

Montajul aparatelor de aer condiționat este valabilă atât pentru aparatele de aer condiționat cumpărate de pe eMAG, cât și de la alți furnizori. Totuși, aparatul de aer condiționat trebuie să fie unul dintre mărcile incluse de eMAG în lista agreată pentru montaj.

Cât trebuie să aștepți pentru instalarea aparatului de climatizare?

Perioada de instalare a aparatelor de aer condiționat oferit prin serviciul eMAG este de la câteva zile lucrătoare la mai mult 15 zile.

În perioadele aglomerate, serviciul este oferit într-o perioadă de timp de până la 15 zile lucrătoare.

Termenele de instalare pot fi destul de lungi în sezon. Din acest motiv este recomandată instalarea unui aparat de aer condiționat în afara sezonului, din martie până în mai.

Prețul pentru serviciul de instalare aparate de aer condiționat este de la 429 lei pentru serviciul de instalare fără kit inclus (atunci când aparatul de aer condiționat vine cu kitul de instalare) și este pentru aparate de aer condiționat cu capacitate între 9.000 și 12.000 BTU. Pentru același serviciu, dacă nu ai kit-ul inclus, acesta este de 499 lei. Pentru aparatele de aer condiționat de capacitate mai mare, între 12.000 și 24.000 BTU prețul pentru serviciul de montaj este de 549 lei în iulie 2021.

Inclus în kitul de instalare pentru montarea unui aparat de aer condiționat

KIT-ul de instalare/montare pentru aparat de aer condiționat include în mod standard:

  • traseul frigorific (țeava de cupru pentru gaz și lichid + izolația aferentă) în limita a 3 metri liniari
  • cablu electric – 3 metri liniari
  • tub de evacuare a condensului
  • banda de matisat
  • console pentru susținerea aparatului de aer condiționat pe peretele exterior
  • Elemente de prindere (șuruburi, dibluri)
  • ștecher

Comandă aici serviciul de montaj aparate de aer condiționat de la eMAG

De ținut cont că foarte des 3 metri ajung dacă aparatul de aer condiționat este instalat cu partea interioară și exterioară pe același perete. În caz contrar, este necesară extinderea traseului frigorific. Prețul pentru metri suplimentari deseori este mare, iar în acest moment Depanero are un tarif pentru această operațiune suplimentară de 110 lei/metru liniar.

Extinderea traseului frigorific întotdeauna vine și cu extinderea cablurilor și aproape întotdeauna și cu extinderea tubului pentru evacuarea condensului.

De asemenea, prețul include doar o singură străpungere în peretele exterior. Dacă de exemplu e necesară trecerea unui balcon, se va plăti suplimentar această operațiune. Nu este posibilă realizarea de găuri în structura de rezistență a clădirilor sau în grinzi de beton.

Pentru aparatele de aer condiționat care au module wireless suplimentare care se instalează ulterior nu se face o precizare dacă este inclus în preț, dar cel mai probabil nu.

Care este procedura pentru a realiza programarea montajului?

După achiziționarea voucherului pentru serviciul de montaj aparate de aer condiționat de la eMAG echipa Depanero va contacta clientul pentru a stabili programarea montajului.

Orașe în care este valabil serviciul eMAG de montare aparate de aer condiționat

Lista oraselor unde eMAG oferă prin Depanore și parteneri montarea aparatelor de aer condiționat: Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Ramnicu Sarat, Calarasi, Oltenita, Constanta, Mangalia, Targoviste, Calafat, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Slobozia, Urziceni, Ilfov, Baia Mare, Orsova, Drobeta Turnu-Severin, Targu Mures, Slatina, Caracal, Ploiesti, Campina, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Tulcea, Ramnicu Valcea, Birlad, Husi, Focsani.
Pentru orașe din afara acestei liste s achită kilometri suplimentari direct către instalatori.

Conectarea tubului de evacuare al condensului la un aparat de aer condiționat Daikin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *