eMAG deschide un nou showroom in Sibiu

eMAG, compania din sectorul de comert electronic cu cea mai mare cota de piata, urmeaza sa deschida un nou showroom si punct de livrare, de data aceasta in Sibiu. Un anunt oficial nu a fost facut in acest moment, insa avand in vedere ca se fac angajari pe toate laturile unui nou magazin informatia este cat se poate de sigura.

Pentru a aplica la joburile de la viitorul showroom din Sibiu, , impreuna cu cerintele fiecarui post.

Deocamdata nu cunoastem locatia viitorului showroom eMAG de la Sibiu, asadar daca vizitatorii nostri ne lasa un pont cu viitoarea locatie, adresa, va multumim ­čśë

Evolutia comertului electronic cu extensii spre comertul clasic este din ce in ce mai utila din perspectiva comerciantilor, mai toate magazinele pe langa livrarile acasa avand si cate un showroom de la care clientii pot ridica sau testa produsele. Personal astept ca pe urmatorii ani si magazine precum evomag sau clickshop sa isi deschida puncte de livrare sau showroom-uri, pentru ca pana la urma aceasta este evolutia fireasca a lucrurilor in comertul electronic, si cum clasicii retaileri se adapteaza mai greu la acest segment – le pot lua locul, datorita unei oferte mult mai variate pe net decat intr-un magazin traditional.

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *