Enel lanseaza serviciul Asistenta

Enel a lansat de curand pentru piata de energie din Romania o gama noua de servicii de asistenta dedicata reparatiilor si interventiilor casnice, fie ele pentru servicii de electricitate, dar extinzandu-se si pe alte laturi precum tractarea de masini.

Accesul la serviciul denumit Enel Asistenta se realizeaza pe baza unui abonament lunar si 11.99 Lei sau 23.99 Lei, in functie de tipul pachetului ales: Asistenta sau Asistenta+.

Pachetul Enel Asistenţă conține două intervenții pe an, fiecare în valoare maximă de 450 Lei + TVA iar Pachetul Enel Asistenţă+ conține un număr nelimitat de intervenții pe an, fiecare în valoare maximă de 450 Lei + TVA.

In cazul primului pachet sunt incluse urmatoarele servicii: Intervenții la instalațiile electrice interioare, Reparații lăcătușerie, Reparații boilere electrice iar la pachetul Plus este inclusa si tractarea auto in caz de nevoie.

In cazul primului pachet, daca ai activat serviciul MyEnel si factura electronica, atunci ai primele 4 luni gratuite ale acestui serviciu lansat in premiera de catre Enel Romania. Daca ai doar serviciul MyEnel activat atunci vei primi doar primele doua luni gratuit, dupa cum reiese din regulamentul promotiei postat pe site-ul Enel.

Acum, trebuie sa stiti ca prin acest pachet nu veti avea parte de un electrician care sa monteze tot felul de instalatii suplimentare, ci pachetul de Asistenta este efectiv un fel de asigurare ca in caz de probleme vei avea pe cine sa te bazezi, in limita unei interventii care sa coste 450 lei + Tva. Tu oricum anual vei plati 116 lei + TVA, dar cred ca in 2-3 ani aceasta asigurare isi poate scoate banutii.
Cred ca ar fi fost foarte misto daca ai fi avut voie sa ceri un electrician si atunci cand de exemplu vrei sa schimbi un candelabru, daca vrei sa instalezi un spot luminos, samd.

Ei bine, se pare ca dupa lansarea la nivel national a celor de la Depanero, incepem sa avem parte de furnizori de servicii care sa te ajute cu echipamentele electrice. Dar mai este loc mult, mi-ar placea de exemplu sa vad o companie la nivel national care sa inglobeze electricieni pe care sa ii ceri sa te ajute prin casa atunci cand ai nevoie de diferite lucrari. Pentru ca astazi nu mai e ca acum 10 ani cand toata lumea cunostea pe cineva care se pricepea, astazi ai nevoie de specialisti foarte buni pe aceasta zona, pe care putini ii cunosc.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *