VIDEO Ericsson – Transfer de Date prin Corpul Omenesc. Imposibilul Posibil!

Comunitatea internationala de specialitate nu a acordat foarte mare importanta producatorului suedez Ericsson la conferinta anuala CES, insa se pare ca acestia au prezentat cateva tehnologii extrem de interesante. Unul dintre acestea se refera la transferul de date direct prin corpul omenesc, intre dispozitive, un fel de inlocuitor de cabluri USB, insa cu o aplicabilitate extrem de mare.

Astfel, producatorul a demonstrat ca poti sa transferi date intre doua dispozitive, fara cabluri, direct prin corpul nostru. Prezentatorul de la Ericsson a redat de pe un telefon cu aceasta tehnologie o melodie pe un sistem de boxe extern legat la un receiver special.

Noua tehnologie care pe viitor va inlocui cu siguranta felul in care comunicam si transferam date se numeste Connected Me si printre altele promite ca ne vom putea transforma corpul intr-un dispozitiv de stocare USB. Cum ar fi sa dai mana cu cineva pentru a-i transfera fisiere? Pare utopie, dar iata, tehnologia evolueaza foarte repede si putem fi martori in viitorul apropriat la salturi uriase care ne vor schimba viata!

In orice caz, despre capacitatea corpului omenesc de a fi un receptor electromagnetic se stie de multa vreme, si credem ca acest lucru a fost testat de toata lumea, cand vine vorba de unde radio. Nu vi s-a intamplat ca atingand antena radio-ului semnalul primit sa fie mai bun si astfel sunetul mai clar? Suntem convinsi ca da!

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *