Espressor Manual DeLonghi EC221.B

Îți place cafeaua și nu te poți trezi pe bune până nu savurezi măcar una? Atunci zic să-ți iei un espressor cu câteva funcții interesante, cum ar fi unul de la DeLonghi, o firmă recunoscută deja pentru aparate de făcut cafea și alte sortimente delicioase pe bază de cafea. Am găsit un model interesant, care, pe lângă funcțiile utile și drăguțe, arată și bine și te va convinge și prin preț (verifică aici preț actualizat): DeLonghi EC221.B.

Espressor puternic, 2 in 1, cu poduri/capsule și cafea măcinată, pentru cafea espresso și cappuccino

DeLonghi EC221.B e un tip de espressor manual, puternic, cu o putere nominală de 1100 W și o presiune de 15 bari, care să-ți ofere cafea concentrată. Acest espressor funcționează atât cu cafea măcinată, cât și cu paduri speciale cu cafea (capsule specifice). În ceea ce privește tipurile de cafea pe care ți le poate oferi, trebuie să știi că e capabil să te răsfețe atât cu cafea clasică, de tip espresso, cât și cu cappuccino. Sistemul de realizat cappuccino funcționează în felul următor: mixează abur, aer și lapte producând o spumă cremoasă, bogată, pentru un cappuccino veritabil.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Espressor manual DeLonghi EC221.B, Dispozitiv spumare, Sistem cappuccino, 15 Bar, 1 l, Oprire automata

Dispozitiv de spumare, cu filtru special 2 in 1 și funcție Eco, de oprire automată

Prezintă și un dispozitiv de spumare, care să-ți facă o cafea fină și delicioasă, indiferent de sortiment. Acest sistem e realizat de fapt prin filtrul 2 in 1, un port-filtru pentru crema potrivit pentru cafea macinata si pods – sistem E.S.E, care se atașează filtrului obișnuit de cafea.

De asemenea, acest espressor dispune și de un sistem cu oprire automată, care permite aparatului să-și oprească singur funcționarea, în caz că l-au uitat în priză fără să-l oprești din buton, după ce și-a făcut treaba. Această funcție mai e numită și funcție ECO, întrucât, după 20 minute de nefuncționare, aparatul se va opri singur, pentru un consum de energie redus. În plus, prezintă și un sistem antipicurare, până îți pui cafeaua în cești, din recipient, să nu facă mizerie sau să picure cafea și să murdărească.

Dispozitiv de spumare pentru Espressor manual DeLonghi EC221.B, Sistem cappuccino, 15 Bar, Oprire automata

Capacitate de 2 cești de cafea simultan; design modern, elegant

Rezervorul de apă are o capacitate de 1 litru, fiind detașabil, pentru a putea fi curățat și reumplut mult mai simplu. Espressorul îți poate oferi, în același timp, două cești de cafea. Și tăvița pe care stau aceste cești e detașabilă, pentru a putea fi spălată și curățată mai ușor.

În ceea ce privește designul, espressorul DeLonghi EC221.B arată elegant și finuț, ca un espressor profesional, pe care îl vezi prin cafenele și baruri, numai că e mult mai micuț și mai cochet astfel. Măsoară, așadar, 24 cm în lățime,  27 cm în adâncime și 30.5 cm în înălțime. Cântărește doar 3.3 kg. Fiind de dimensiuni ergonomice, e ușor de plasat în bucătăria ta, fără să ocupe prea mult spațiu. E negru, cu detalii de gri argintiu/silver mat, o combinație elegantă și care face aparatul ușor de întreținut și de curățat.

Concluzii și un model similar

DeLonghi EC221.B oferă multiple avantaje și posibilitatea de preparare a unei cafele de calitate, în porție de 2 cești simultan, indiferent de modalitatea de realizare: cu cafea măcinată sau cu capsule/poduri. Fie că vrei espresso clasic sau cappuccino delicios, poți adăuga un plus de spumă și finețe, cu care îți vei putea surprinde toți prietenii. Și te poți lăuda astfel că ai o minicafenea la tine acasă. 🙂

Un model similar, tot de la DeLonghi, cu design asemănător, aceeași combinație de culori și la fel de convenabil ca preț, este și espressorul DeLonghi EC 200.CD, care funcționează la fel, cu cafea măcinată sau capsule tip poduri și având o capacitate tot de 2 cești.

 

Informatiile prezentate pe acest site sunt doar cu caracter informativ si reprezinta o compilare a mai multor surse. Articolul de prezentare al acestui produs a fost realizat pe baza specificatiilor produsului regasit in medii publice sau in magazinele online. Depunem eforturi incat toate articolele sa fie cu informatii corecte insa va rugam sa confirmati aceste specificatii impreuna cu furnizorul produselor (si/sau al serviciilor) sau in magazinele de unde doriti sa fie achizitionate. In cazul in care ati achizitionat acest produs, puteti sa lasati comentariul vostru in sectiunea de comentarii, de mai jos. Opinia voastra este foarte importanta.

 

 

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *