Espressor manual Star-Light EMD-776 – 15 bari

Nimic nu se compară cu diminețile cu aromă de cafea. Numeroase sunt persoanele care își încep ziua cu o ceașcă de cafea pentru a fi cât mai energice și mai active. Cu toții adoră mirosul de cafea care ne inundă simțurile și ne conferă energia suficientă pentru a începe așa cum trebuie ziua.

Pentru mulți cafeaua reprezintă o plăcere vinovată, plăcere care îi determină să treacă de la clasicul ibric sau presou la aparate mai avansate de preparare a cafelei. Un espressor este ideal pentru a obține o cafea delicioasă.

Espressorul manual Star-Light EMD-776 este un model ieftin (verifică aici preț actualizat) care poate prepara o cafea delicioasă. Iar cu ajutorul sistemului de spumare al laptelui utilizatorul se poate bucura de un cappuccino și de un caffe latte delicios.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design clasic pentru un espressor

In ceea ce privește designul, acest espressor nu impresionează în mod special însă dat fiind faptul că are un preț scăzut trebuie să fim conștienți de faptul că nu le poate avea pe toate. Este conceput într-o proporție de 90% dintr-un plastic negru, rezistent și este accesorizat cu elemente din inox care îi oferă un aspect plăcut.

În partea de sus a aparatului se poate remarca panoul de control care încorporează două butoane și butonul de abur sau de preparare a esspreso-ului.

Puțin mai jos se regăsește filtrul pentru cafea iar în dreapta dispozitivul pentru spumare al laptelui.

Aparatul beneficiază de o presiune de 15 bari și capacitatea de a prepara simultan două cești de cafea. Tăvița de scurgere este detașabilă dar și recipientul de depozitare al cafelei pentru a putea fi curățate ori de câte ori este nevoie. Se recomandă realizarea unei decalcifieri o dată pe lună.

Espressorul manual Star-Light EMD-776 este un aparat ce funcționează pe bază de paduri de cafea sau cafea măcinată, în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte.

Espressorul manual Star-Light EMD-776 are dimensiuni medii şi o greutate la fel de mică ceea ce înseamnă că este uşor de mutat dintr-un loc în altul. Aparatul îţi oferă ori de câte ori doreşti un cappuccino, o cafea espresso mai scurtă sau mai lungă, precum şi latte caffe, fără să depui mari eforturi, trebuie doar să îl alimentezi cu tot ce trebuie şi să apeşi pe buton. Raportul dintre preţ şi calitate este unul foarte bun, făcându-l preferat și popular în rândul iubitorilor de cafea.

Care sunt atuurile espressorului Star-Light EMD-776?

Rezervorul pentru apă dispune de o capacitate destul de bună, respectiv 1.25l, ceea ce înseamnă că asigură prepararea a cel puțin 6 cești de cafea înainte de a necesita o reumplere.

Un alt atu este oferit de faptul că dispozitivul beneficiază de comenzi simple,necesitând doar puțină îndemânare din partea utilizatorului pentru a oferi cele mai bune rezultate cu putință. Apa este încalzită rapid, în doar câteva minute, grație puterii de 1050W oferite.

În plus, acest esspresor nu doar că va utiliza temperatura ideală pentru infuzarea cafelei conform metodei espresso, dar va folosi și presiunea corespunzătoare în aceste circumstanțe, deoarece poate atinge valori de până la 15bari.

Aparatul beneficiază și de un sistem de spumare a laptelui, care contribuie la prepararea diverselor sortimente de cafea cu lapte, asigurând posibilități nelimitate, realizarea unor combinații inedite.

O recomandare ar fi ca după folosirea dispozitivului pentru cafea, locașul de îmbinare să fie bine curățat, pentru a se păstra etanșeitatea. Ca la orice expressor, ar fi de recomandat ca înainte să puneți apa, să treceți apa printr-un filtru de apă, filtrele de la Brita fiind ieftine și foarte bune. Calcarul pe termen lung nu ajută niciun astfel de electrocasnic.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *