Espressor Russell Hobbs Allure 18623-56, 15 bari pentru Cafea Espresso, Cappucino si Caffe Latte

Cand iti place cafeaua de calitate, pregatita intr-un mod in care sa ii simti aroma puternica si care sa te trezeasca la orice ora, ai nevoie de un aparat care sa iti ofere o cafea cat mai naturala si concentrata, cum ar fi un espressor puternic. Espressorul Russell Hobbs Allure 18623-56 iti sare astfel in ajutor, nu doar cu cafea, la un pret destul de bun (verifica aici pret actualizat).

Avand o putere de 1000 W si o presiune de 15 bari, poti pregati cu ajutorul espressorului Russell Hobbs Allure 18623-56 atat cafea espresso, cat si alte specialitati pentru prietenii tai care nu sunt atat de pasionati de cafea. Lor le poti oferi Cappucino sau Caffe Latte, pregatite tot de Russell Hobbs Allure 18623-56, mai ales ca are o capacitate de 2 cesti, putand prepara 2 cafele deodata la un astfel de aparat. De asemenea, rezervorul de apa are o capacitate de 1.5 litri.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Alimentarea aparatului se face, din pacate, doar cu cafea macinata, neavand insa si o rasnita sau alta modalitate de a macina boabe de cafea. Astfel, nu se poate alimenta decat cu cafea gata macinata, insa avand o presiune buna, iti asigura o bautura din cafea, foarte concentrata. Mai mult, avand un dispozitiv si pentru spumare, adauga un plus de finete cafelei si asigura un cappucino sau un Caffe Latte cremos.

Imi place ca il primesti impreuna cu o tava detasabila, situata deasupra aparatului, astfel incat sa te ajute atunci cand servesti cestile de cafea. De asemenea, si rezervorul de apa este detasabil, pentru a permite reumplerea sau spalarea.

De culoare inox mat / Silver cu negru, este un espressor modern, elegant, cu ajutorul caruia nu prepari doar cafea, ci si alte specialitati pe baza de cafea, savuroase si concentrate, cu un plus de suma, pentru doritori. Merita achizitia, iar pretul este chiar incurajator.

Daca vrei insa altceva, o sugestie ar fi espressorul Zelmer 13Z018, mult mai performant, cu un panou de control mai interesant, cu ecran LCD, mai puternic si mai mare. Partea buna este ca este disponibil la acelasi pret cu Russell Hobbs Allure 18623-56, descris mai sus. Diferenta in favoarea espressorului Russell Hobbs Allure 18623-56 este ca acesta te ajuta sa prepari si altceva in afara de cafea espresso, cum ar fi cappucino sau Latte Machiatto.

[sam_ad id=”44″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *