Esspresor Krups K2 XP521030, Presiune15 bari

Nicio aroma de cafea nu se compara cu cea a unei cafele proaspat macinate si preparate imediat. Si nicio bautura nu te ajuta sa depasesti cu brio dificultatile unei zile grele decat cafeaua. Daca te-ai saturat sa iti fierbi cafea la filtru sau sa bei apa cu aroma de cafea de la un filtru obisnuit, ai o noua solutie: sa-ti achizitionezi noul Esspresor Krups K2 XP521030, de inalta performanta, ideal daca esti iubitor impatimit de cafea. Pretul nu este unul exagerat (verifica aici pret actualizat), daca tragem o privire si peste alte modele ale unui astfel de aparat.

La o putere de 1400 W si o presiune de 15 bari, esspresorul Krups K2 XP521030 functioneaza cu siguranta trasnet. Capacitatea maxima a compartimentului de cafea este una suficient de mare, 14 grame, astfel incat poate asigura o cafea concentrata, care sa te trezeasca la orice ora. Minim 7 grame de cafea trebuie introduse in suportul compatibil cu toate tipuril de cafea portionata. Din pacate, nu permite decat alimentarea cu cafea macinata; ar fi fost perfect daca ar fi venit si cu un dispozitiv tip rasnita, pentru macinarea proaspata a cafelei.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Are o capacitate de 2 cesti, asa ca, in cateva secunde, obtii portie dubla de cafea. Singurul tip de bautura pe care ti-l poate oferi este Esspreso, nu si alte specialitati de cafea cum ar fi latte machiato sau cappucino. Are insa un dispozitiv de spumare perfecta (tocmai datorita presiunii destul de mare cu care a fost conceput), asa ca, in functie de dispozitie, poti alege o cafea simpla, tare, sau o cafea spumoasa, fina.

Cu cat vei insuruba mai mult suportul de cafea, cu atat cafeaua este mai progresiv presata, iar extragerea aromei de cafea proaspata este optimizata pentru un esspreso de calitate, cu un rezultat perfect. Acest suport este si usor de utilizat si de demontat si curatat, indepartarea cafelei se realizeaza facil si fara batai de cap, spre deosebire de filtre. Butonul de scoatere a recipientului pentru cafea este situat intre cele 2 duze de cafea. In cazul Esspresorului Krups K2 XP521030, ca si in cazul altor aparate de acest gen, nu sunt ncesare filtre de cafea.

Este simplu de utilizat, iti ofera cafea gustoasa si aromata cat ai clipi, cu rezultate optime, este usor de curatat si arata impecabil, cu un design elegant si modern. De culoare negru in combinatie cu argintiul componentelor metalice si al bazei si butobului rotativ, usor de activat, se incadreaza perfect in orice bucatarie de actualitate. Poate fi cu siguranta folosit cu incredere si daca detii u mini bar / pub. Micut si compact, castiga spatiu si se potriveste oriunde ar fi asezat.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *