Televizor Exclusiv 32DTV1

Televizorul Exclusiv 32DTV1 este unul dintre cele mai ieftine modele LED pe care le-am gasit prezente in piata din Romania. Brand-ul Exclusiv nu imi spune momentan nimic si nu l-am vazut prin magazinele online, decat in oferta celor de la Metro.

In acest moment pretul televizorului listat pe Metro este undeva la 800 lei, redus de la 929 lei si pare ca isi merita banutii, pentru ca are si un player multimedia integrat, despre care insa nu am informatii de cat de avansat ar fi – daca reda mkv-uri, daca stie de subtitrari sau daca decodeaza bine sunetul insa puteti sa intrebati aceasta informatie cat si sa le reconfirmati pe celelalte la magazine.

Designul televizorului este frumusel, are o rama subtire si are dimensiunea de 518 x 358 x 163 mm, cu o greutate de aproximativ 4.7 kilograme, unul dintre cele mai usoare televizoare pe care le-am regasit de aceasta dimensiune. Ca idee, televizorul seamana destul de mult din prisma design-ului cu Samsung 32F4000, insa si din prisma specificatiilor tehnice. E drept, Samsung 32F4000 este ceva mai scump, insa aici conteaza si numele producatorului.

Rezolutia ecranului la acest TV LED Exclusiv 32DTV1 este de 1366x 768 pixeli, asadar o rezolutie high definition. Timpul de raspuns este de 5 milisecunde. De ce am fost surprins este unghiul mic de vizibilitate, am gasit pe un site ca ar avea doar undeva la 70 grade pe orizontala/verticala, ori e foarte putin si imi vine greu sa cred ca e reala aceasta informatie. Luminozitatea de 250cd/mp pare in media televizoarelor de acest tip.

Exclusiv 32DTV1 vine cu un sunet slabut, are doua boxe de 2.5W RMS, la fel ca un televizor mai mic de dimensiuni Daewoo 22V3, si cred ca este putin pentru un televizor de sufragerie. Modelele de aceasta dimensiune de regula au undeva la 10 W RMS, insa este de inteles si ca pretul foarte mic al acestui TV trebuie sa vina de undeva.

Pe partea de conectivitate 32DTV1 sta destul de bine, are 3 intrari HDMI, intrare VGA (se poate folosi si ca monitor), slot CI (nu stiu daca e CI+ sau doar CI) si tuner digital DVB-C MPEG4.

Alte televizoare similare ieftine ar mai fi, pe langa 32F4000 de la Samsung si modelele Telefunken 32FX970, Daewoo 32R1 sau LCD-ul Grundig 32VLC6121C. Ceva deja mai pretentios ar fi Samsung 32EH4000, care chiar daca este un televizor basic, joaca in alta liga versus acest Exclusiv 32DTV1.

As fi curios de parerile voastre, ati mai auzit de brandul de televizoare Exclusiv? De cine si unde sunt produse aceste modele?

[sam id=”3″ codes=”true”]

3 comentarii la „Televizor Exclusiv 32DTV1

 • 28 februarie 2014 la 11:50
  Permalink

  Citeste MKV, merge CI+, DTS numai pe la digital out, are time-shift, inregistrare etc., citeste subtitrari cu diacritice si uneori cele incluse in MKV.

  Răspunde
 • 4 aprilie 2014 la 18:42
  Permalink

  Un televizor chiar foarte bun 😀

  Am dat pe el 699 de lei dar am ales cel fara dvb-c.Semnalul de pe analogic fiind foarte slab,la alte tv-uri se vad purici dar acest tv nu stiu cum reuseste sa vada aproape ca un digital,nici lg-ul nu scoate claritatea asa pe analogic.

  Il recomand !

  Răspunde
 • 17 mai 2014 la 15:55
  Permalink

  Am si eu unu de 81 cm si am probleme cu telecomanda! Unde pot gasi si eu o telecomanda buna?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *