Facebook – Lucrurile care ne conecteaza – Vezi primul Spot TV Facebook

Putina lume cred ca se astepta ca cei de la Facebook sa lanseze o reclama la televiziune avand in vedere expunerea pe care oricum o au in mod natural in reclamele diferitelor branduri care ne invita sa interactionam cu ele direct pe pagina lor de Facebook.

Cu toate acestea, in ziua anuntului de catre Mark Zuckerberg a faptului ca un miliard de oameni socializeaza prin intermediul Facebook acestia au lansat un spot denumit The things that connect Us sau mai pe romaneste Lucrurile care ne conecteaza: scaune, sonerii, poduri si avioane daca e sa dam crezare spotului. Si cu siguranta adauga ca subinteles: reteaua sociala.

Este foarte interesanta abordarea si noi primim acest spot ca pe unul al unei corporatii mari, intocmai ca cele mai memorabile reclame care ruleaza in aceste vremuri pe posturile de televiziune.

Desigur, inca in Romania nu am vazut aceasta reclama pe TV si consider ca este putin probabil sa o vedem pentru ca imaginea Facebook in ochii celor care finanteaza compania cu bani nu aici se face.

Va invit sa vedem impreuna: Facebook | The Things That Connect Us

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *