Fier de Calcat pentru Calatorii Electrolux EDBT800 – Superfunctii si Putere intr-o Varianta Mini!

Pentru ca deja s-a dat startul la sezonul vacantelor, pentru ca materialele fine si voalurile sunt in mare voga in orice vara, ne-am gandit si noi deja la orice neprevazut. ca fata, am tendinta sa iau dupa mine in bagajul de vacanta cat mai multe haine si ca sa ma asigur ca au loc, ma bazez pe materialele usoare, de vara, perfecte, dar care, totusi, inghesuite, se aleg cu mii de cute… Si atunci, ca sa le pot purta la destinatie, fara pic de urma de la inghesuiala, ma bazez pe… fierul de calcat. Nu o sa-l car, evident, pe cel obisnuit dupa mine, pentru ca e prea greu, dar si pentru asta s-au gasit deja solutii: fier de calcat pentru calatorii. Am pus ochii deja pe unul simpatic: Electrolux EDBT800, la un pret destul de bun (verifica aici pret actualizat).

Dincolo de faptul ca orice om ar trebui sa aiba in casa o astfel de jucarie, mai ales orice om care iubeste sa calatoreasca sau o face des din alte motive, mizez pe fierul de calcat pentru calatorii Electrolux EDBT800, pentru ca, in ciuda dimensiunilor mici, obisnuite pentru scopul cu care a fost conceput, este si destul de puternic: are o putere maximă de 800 W si prezinta dual voltaj (120-240 V), in functie de destinatia ta si de imprejurarile in care vei fi nevoit sa il folosesti.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Pe langa acest lucru important, e bine de stiut ca Electrolux EDBT800 are si o talpa din inox si ca functioneaza, ca orice aparat de calcat rufe care iti respecta hainele, pe baza de aburi cu 2 optiuni (abur variabil si continuu; abur continuu). De asemenea, permite si calcatul pe verticala, pentru ca ofera posibilitatea formarii aburului vertical.

Evident, pentru formarea aburilor, necesita alimentarea cu apa a unui rezervor care are o capacitate de 0.80 litri (80 ml). Alimentarea cu apa se face prin capatul manerului – destul de practic! In plus, detine si o functie utila Dry Iron, datorita careia acest aparat ususca foarte rapid si delicat rufele.

Fier de calcat pentru calatorii Electrolux EDBT800

Fiind un fier de calcat portabil, Electrolux EDBT800 este destul de usor si are si dimensiuni reduse: 13.5 cm in latime, 19.5 cm in adancime si 9 cm in inaltime. Cablul de alimentare nu este foarte lung, dar este potrivit, fiind cam standard: masoara 1.9 cm.

Imi place foarte mult si ca manerul, fiind de transport, este deosebit de ergonomic si, mai mult chiar, este reglabil pe inaltime, pentru a fi pregatit pentru bagaj putandu-se pur si simplu lipi de aparat pe o zona special conceputa pentru acest lucru. Tot pentru a fi transportat, fara a ocupa prea mult spatiu, are un saculet special de transport, cu snur in capat, de tipul celor de la aparatele de epilat.

Micut, ergonomic, intr-o combinatie de culori jucausa – rosu cu alb, fierul de calcat pentru calatorii Electrolux EDBT800 este, in ciuda dimensiunilor reduse, un aparat perfect, care te va face sa scapi rapid de cutele hainelor chiar si in vacante, fara prea mult efort. Putere mare, pret bun si dimensiuni si componente special concepute pentru a ocupa cat mai putin spatiu printre bagaje, fac din el un aliat perfect ca sa poti lua si purta in vacanta si in orice tip de calatorie hainele preferate!

[sam_ad id=”20″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *