Fier de calcat Philips GC3550/02, cu Talpa Anodilium Protejata la Zgariere

Ca să ai parte de hainele tale preferate cât mai mult timp și ca să arate perfect pe tine mereu, ai nevoie de un fier de călcat căruia să nu-i scape nicio cută, dar să și protejeze fibrele textile ale rufelor, să nu le agreseze. Fier de călcat cu talpă fină, protectoare se găsește însă ușor… problema este totuși: cine protejează și talpa aparatului-minune care are grijă ca hainele tale să cadă perfect pe tine? Mai greu de răspuns și la această cerință… Nu însă și dacă ai făcut deja cunoștință cu fierul de călcat fierul de calcat Philips GC3550/02, cu talpă Anodilium, rezistentă la intemperii și protejată de zgârieturi. Și mai mult, acesta este disponibil la un preț cu puțin peste cel obișnuit pentru astfel de aparate (verifică aici preț actualizat).

Recunoaște, ți s-a întâmplat până acum ca, din neatenție, să zgârii talpa fierului de călcat și astfel, să obții performanțe scăzute din partea lui, sau, pur și simplu, să îl uiți pe o rufă și aceasta efectiv să se topească sau să se lipească de-a dreptul pe talpa aparatului… În orice caz, talpa a avut de suferit. Nu mai este cazul și cu acest fier de călcat totuși, pentru că are o talpă dintr-un material antiaderent, ultrafin, superior teflonului folosit până acum la astfel de aparate, rezistent și care protejează talpa de orice zgârietură, oricât de puternică.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cu o putere maximă de 2300 W, cu Philips GC3550/02 poți să calci orice material, indiferent de textură și grosime. La cest lucru contribuie mai ales și faptul că funcționează pe bază de aburi, cu temperatură reglabilă, în funcție de material. Debitul de abur este de 40 de grame pe minut, iar jetul de abur – de 130 g/min. Pentru a putea călca folosindu-te de aburi, este nevoie să umpli rezervorul special pentru apă, care are o capacitate de 0,30 litri. În plus, are si o funcție de pulverizare tip spray a apei, pentru a umezi în prealabil rufele ce prezintă cute mai dificile. Cât privește scurgerea apei, nu trebuie să îți faci griji că te poți arde cu apă fierbinte din interior, pentru că prezintă un sistem antipicurare.

Fier de calcat Philips GC3550/02

De asemenea, îmi place că Philips GC3550/02 este prevăzut cu sistem de oprire automată dacă după o perioadă nu mai este folosit. Deci, nicio grijă dacă ai uitat cumva să îl scoți din priză după utilizare sau, mai rău, l-ai uitat peste vreo rufă! În plus, are și un sistem de stocare a cablului, deosebit de util pentru depozitare, mai ales că are un cablu de alimentare destul de lung: de 2.5 metri. Cablul este pivotant, răsucindu-se după direcția de călcat a fierului.

Mânerul acestui fier de călcat este moale și ergonomic, pentru o folosire cât mai facilă. Este și destul de ușor, având o greutate de 1.64 kg. Nici dimensiunile nu sunt foarte mari; măsoară 32.8 cm în lățime, 12.9 cm în adâncime și 16.3 cm în înălțime. Are o culoare foare plăcută – albastru marin.

Pentru o viață lungă a hainelor tale, dar și a fierului de călcat responsabil pentru asta, alege Philips GC3550/02, un aparat care emană calitate prin toți… aburii. 🙂

Poți să vezi descrierea oficială a producătorului împreună cu specificațiile tehnice aici. Manualul de utilizare se poate descărca tot de acolo, mai precis de aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *