Fier de calcat Rowenta Focus DW5120, Talpa Microsteam400 Laser, cu Aburi si Autocuratare

De multe ori, hainele capata valoare sentimentala si devin parte importante din noi si stilul nostru de viata. De aceea, pentru a avea parte de ele timp indelungat, trebuie sa le tratam cu grija. De la spalare pana la calcare, nici nu iti imaginezi cate indura tesaturile lor, care, in timp, se deterioreaza. Ai grija, asadar, de hainele preferate, ale tale si ale intregii familii, oferindu-le o calcare usoara, cu ajutorul fierului de calcat Rowenta Focus DW5120, la un pret moderat (verifica aici pret actualizat).

Cu talpa Microsteam400 Laser, fierul de calcat rufe Rowenta Focus DW5120 devine, implicit, un fier de calcat conceput sa functioneze cu aburi fini si marunti, astfel incat sa protejeze si cele mai delicate tesaturi. Avand o putere de 2400 W, iti ofera rezultate optime in timp scurt, asa ca poti petrece mai mult timp cu familia. Capacitatea rezervorului de apa, pentru producerea de aburi, este una destul de mare, de 300 ml, astfel incat poti calca o cantitate destul de mare de rufe, fara a fi nevoie sa intrerupi pentru a incarca cu apa. Cei 0,30 litri sunt suficienti sa calci destul de multe odata fara sa reumpli rezervorul prea des.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

La o putere atat de mare, ofera si un debit de abur pe masura: 40 g/min si un jet de abur de 160 g/min la setarea maxima. Aceste capacitati ii ofera chiar si posibilitatea de calcare pe verticala, asa ca obtii rezultate de cea mai buna calitate in orice imprejurari esti nevoit(a) sa calci. In plus, calcand pe verticala, poti termina mult mai repede in cazul rufelor mai putin pretentioase si ai putea sa lucrezi in conditii mai comode.

In timpul calcarii, iti ofera posibilitatea pulverizarii cu apa, tip spray, functie necesara in cazul cutelor mai incapatanate. De asemenea, de apreciat ar fi faptul ca este prevazut si cu filtru anticalcar, pentru ca in momentul pulverizarii sa nu te trezesti cu pete si praf / granule alb(e) din cauza apei dure si a depunerilor sale pe interior. In plus, are si un sistem antipicurare, fara sa te trezesti cu pete de apa in plus pe zonele deja calcate ale rufelor tale. Doar distribuie cata apa consideri tu in timpul pulverizarii, prin apasarea simpla a butonului special.

Lucrul pe care il consider cel mai important la un fier de calcat in general si la acest model, in particular, este faptul ca este prevazut cu o functie de autocuratare, in cazul in care a prins ceva si s-a lipit de talpa. Asa ca nu este nevoie sa pierzi vremea curatandu-l tu ulterior si riscand sa ii deteriorezi talpa.

Fierul de calcat Rowenta Focus DW5120 are un cablu de alimentare pivotant, flexibil, cu o lungime de 2,5 metri, ceea ce face aparatul mult mai usor de manevrat, chiar si de la o distanta suficient de indepartata de priza. Pentru ca tu sa calci comod in orice imprejurare.

De culoare bleumarin cu alb, este elegant, forma ii permite o manevrare usoara, varful ascutit confera posibilitatea de a patrunde pentru a calca chiar si zone mai inguste, cum ar fi reverele camasilor, buzunarele mai mici, manecile bufante etc. Eu zic sa il alegi daca hainele pentru tine reprezinta unele dintre lucrurile de pret, pentru ca, cu o calcare cu grija, cum ofera Rowenta Focus DW5120, le protejezi si le  prelungesti durata de viata.

[sam_ad id=”15″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *