Ce este funcționalitatea FreshCare prezentă pe unele mașini de spălat rufe?

Probabil una dintre cele mai îndrăgite funcționalități ale mașinilor moderne de spălat o reprezintă cea de programare întârziată. Practic, cu funcționalitatea respectivă amâni pornirea mașinii de spălat, astfel că ea va termina programul de spălat la un număr corespunzător de ore.

Pe cât de mult folosesc și pe cât de mult mă ajută această funcționalitate, mai mereu uit de faptul că am pornit mașina de spălat. Și, evident uit, când ajung acasă, să scot hainele din mașină, astfel că ele deja se îmbâcsesc și nu mai au mirosul acela de balsam de rufe pe care cu drag l-am adăugat și pentru răsfățul țesăturilor, dar și pentru răsfățul mirosului meu.

Funcționalitatea FreshCare, prezentă pe ? mașinile de spălat rufe Whirlpool mai noi, este o tehnologie prin care practic după finalizarea programului de spălat, mașina de spălat nu se oprește doar așa, așteptând ca tu să scoți rufele. Ea rămâne activă și încearcă să îți mențină rufele cât mai fresh ca atunci când le scoți din cuva mașinii de spălat să fie ca atunci după ce le-ai spălat imediat.

Cum funcționează Freshcare? 

O dată ce mașina de spălat rufe și-a terminat programul, și dacă ai ales opțiunea Freshcare+, aceasta nu se va opri din funcționat. La intervale regulate de timp aceasta va mișca tamburul și va introduce abur în cuvă.

Având în vedere că se mișcă tamburul, aceasta va învârti hainele și le va amesteca între ele, iar aburul delicat care va intra înăuntru va face ca hainele să rămână proaspete. Acest lucru ajută și ca hainele să se calce mai ușor, în cazul în care le uiți în mașina de spălat.

Opțiunea Freshcare este în general activă pentru durate de până la șase ore de la terminarea inițială a ciclului de spălare.

Mașini de spălat rufe cu tehnologia FreshCare:

? și multe alte modele
[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *