Frigider Arctic AD 276+ Incapator, Compact si Economic

Ideal pentru un cuplu sau tineri frigiderul Arctic AD 276+ este totusi destul de spatios si compact, economic din punctul de vedere al consumului energetic si foarte practic iar in magazine il poti gasi incepand aproximativ de la (verifica aici pret actualizat).

Putin mai sofisticat, cu rafturi din sticla si aproximativ aceleasi dimensiuni este frigiderul de la Indesit TIAA12. Diferenta se simte si in pret, acesta fiind undeva in jurul sumei de [verifica aici] iar un plus ar fi Tehnologia Hygiene Control care confera o bariera de protectie antibacteriana utila atat pentru at tine departe bacteriile si mucegaiul cat si mirosurile neplacute dezvoltate de acestea.

Arctic AD 276+ Interior

Frigiderul are un sistem automat de dezghetare insa congelatorul trebuie dezghetat periodic manual. Un alt minus ar fi lipsa sistemului de racire prin ventilatie – No Frost, insa avant in vedere pretul redus si consumul super economic al frigiderului, A+, totusi asteptarile trebuie sa fie realistice. Un plus consta in nivelul scazul al zgomotului, este un aparat foarte silentios de numai 40 dB.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Designul frigiderului este alb insa accesoriile gri – aluminiu si manerele din acelasi material ii confera o nota placuta iar usile sunt reversibile astfel incat in functie de structura locuintei tale sa le poti adapta deschiderea dupa necesitate.

Frigiderul care dispune de iluminat interior este compartimentat astfel: 3 rafturi ajustabile grilaj special tratate impotriva retinerii bacteriilor, ladita rotativa pentru legume si fructe, 2 suporti pentru usa, suport pentru oua si pentru branzeturi iar congelatorul are un singur compartiment si un raft deasemenea ajustabil si tavita pentru gheata.

Dimensiunile aparent reduse de 151 x 59,5 x 60 cm garanteaza totusi un spatiu de depozitare destul de bine structurat de 190 l pentru frigider si 73 l pentru congelator.

Capacitatea de congelare este de 4 kg/24 h iar autonomia de functionare in cazul nefericit al unei intreruperi de furnizare a curentului electric este de pana la 19 ore. Are un singur compresor iar racirea se prooduce prin intermediul freonului de tip R600a.

 

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *