Frigider Arctic AD 326+

Propun un articol clasic, indispensabil in orice casa, util pentru o familie medie si avantajos economic. Frigiderul Arctic AD 326+ nu va impresiona in mod deosebit prin functii complexe sau design sofisticat insa are un pret bun (verifica aici pret actualizat) si este un produs de incredere care isi etaleaza utilitatea clasica a unui aparat frigorific, Arctic fiind un producator traditional de aparatura frigorifica in Romania.

Schimbam culoarea? Arctic AD 326S+ este varianta identica insa nu doar cu accesorii argintii ci intreg aparatul de aceasta culoare. Aceleasi functii dar cu un aspect usor mai modern, mai in trend, daca pot spune asa. La pret, este o mica diferenta, varianta pe argintiu o poti gasi undeva in jurul sumei de 1170 lei in magazinele de specialitate sau in magazine online, cum este eMAG, care asigura livrarea gratuita acasa.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Arctic AD 326+

Despre design nu pot spune multe, decat ca este clasic, alb insa cu un elemente de distinctie potrivite as spune, accesorii de culoare argintie. Usile dispun de maner vertical si deschidere cu posibilitate de adaptare spre stanga sau dreapta. Un dezavantaj consta in rafturile de grilaj metalic, dezavantaj pentru ca necesita un pic mai multa munca de igienizare decat cele din sticla, care nu permit sa se revarse lichidele intotdeauna pe rafturile de mai jos.

Este dotat cu iluminare interioara si termostat reglabil manual. Atat frigiderul cat si congelatorul nu beneficiaza de tehnologii de racire pe baza de curenti de aer, fapt pentru catre trebuie sa ai in vedere ca periodic, va trebui sa efectuezi manual o dezghetare a congelatorului, intrucat frigiderul o face automat.

Congelatorul are un compartiment despartit de un raft si poate congela intr-un interval de 24 de ore o cantitate de pana la 4 kg de produse alimentare. Frigiderul pastreaza raportul intre numarul de rafturi si numarul de suporti de pe usa, 4 la 4, are compartiment destinat conservarii branzeturilor si compartiment pentru fructe si legume. Printre accesorii se numara si favita pentru gehata si suportul de oua.

Sub raport al specificatiilor tehnice, aparatul are un consum de 255 kWh pe an, conform producatorului si in conditiile propuse de acesta, ceea ce ii confera o incadrare in clasa A+ de eficienta energetica. Functioneaza pe baza unui compresor fara electrovalva, raceste static prin freon claisc R600a si duce o autonomie de pana la 19 ore, in conditii de echibilibru termic. Volumul aparatului este destul de mare, are o inaltime de 175 cm, o latime 59,5 si o adancime de 60 cm iar interiorul are o capacitate de depozitare de 237 l pentru frigider si 73 l pentru congelator – un total de 310 l.

Aparatul are avantajul unui pret bun si al unui consum redus de energie. In ceea ce priveste functiile si designul, Arctic AD 326+ nu impresioneaza prea mult insa la un asemenea pret nu prea ai sanse sa beneficiezi de toate tehnologiile de ultima ora. Cum spune si oferta eMAG, poti cumpara relaxat intrucat pe o perioada de 30 de zile, daca produsul nu reuseste sa se ridice la nivelul standardelor tale, il returnezi si iti primesti integral banii inapoi.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *