Frigider Arctic FB125+, Clasa A+

Pentru cei care locuiesc singuri si au nevoie de un frigider simplu, mic si compact, neavand planuri de familie in viitorul apropiat; pentru toti acestia care aveti nevoie de un frigider, ar trebui sa alegeti un frigider clasic, mic si compact, tip cabinet, cu o singura usa, ca frigiderul de pe vremuri al bunicii. Un asemenea model ar fi frigiderul Arctic FB125+, la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat).

Arctic FB125+ este potrivit mai ales pentru o camera de camin si te va surprinde daca astepti doar strictul necesar de la el, pentru ca in interior este destul de bine organizat si incapator, avand si un mini-congelator si suficiente rafturi si suporturi.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Are un volum net total de 114 litri, dintre care 101 litri apartin frigiderului, iar 13 litri sunt ai congelatorului, deci este suficient de incapator pentru cineva care nu are nevoie de prea mult. Are o clasa de eficienta energetica A+, care implica un consum redus de energie electrica: 169 kWh/an.

Din pacate, nu prezinta sistem de racire de tip No Frost, dar la cat de simplu este e si normal, mai ales la pretul acesta – doar spuneam ca e un clasic al aparatelor frigorifice. Asadar, dezghetarea congelatorului se realizeaza manual, periodic, de cateva ori pe an.

frigider mic arctic
frigider mic arctic

Frigiderul prezinta 2 rafturi metalice din grilaj si un compartiment mare, special pentru legume si fructe. Usa interioara prezinta si ea 3 suporturi, care includ si un suport pentru oua. Nu are insa si compartiment special pentru unt si branzeturi.

Congelatorul, destul de mic, are un singur compartiment si prezinta si tavita speciala pentru gheata. Frigiderul este tip cabinet si are o singura usa, atat pentru congelator, cat si pentru frigider. De asemenea, usa este reversibila, in sensul ca oricand poti schimba modalitatea de deschidere, fie de la stanga spre dreapta, fie invers, in functie de peretii langa care il amplasezi. Deschiderea standard se realizeaza pe partea dreapta. Manerul este unul incorporat.

Desi este un clasic, iluminarea interioara este foarte buna; in plus, prezinta si un termostat reglabil. Fiind micut, nu are dimensiuni prea mari, dar nici nu este intr-atat de mic pe cat pare, masurand 84 cm in inaltime, 54.5 cm in latime si 60 cm in adancime. Are un singur compresor, cum este si normal, si un agent de racire obisnuit, R600a.

Arctic FB125+ este un aparat frigorific potrivit persoanelor care locuiesc singure, nu au mult spatiu la dispozitie si nu gatesc foarte des, consumand mai mult preparate proaspete, care necesita racire, si mai putin produse congelate, congelatorul fiind mic.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *