Frigider Beko DBD326XI+, 306 l, Clasa A+, Inox

Un frigider simplu, de dimensiuni obisnuite, modern ca aspect si destul de bine compartimentat, cu un consum redus si sistem antibacterian este potrivit chiar si unor familii cu un numar mai mare de 4 membri. Frigiderul Beko DBD326XI+ este genul acesta de aparat frigorific, fiind disponibil pe piata la un pret destul de convenabil (verifica aici pret actualizat).

Beko DBD326XI+ a primit calificativul A+ in ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, ceea ce inseamna un consum mai redus de energie electrica decat un electrocasnic clasat mai slab. Consuma doar 265 kWh/an.

DBD326XI+ : Compartimentare Intuitiva pentru un Frigider, cu rafturi din sticla

Spuneam ca are o compartimentare buna, obisnuita, dar inteligenta. Frigiderul are un numar de 4 rafturi, realizate din sticla, material usor de curatat si intretinut, igienic si care confera o siguranta mai mare in cazul in care versi accidental recipiente cu lichide, pentru a nu se prelinge in intreg frigiderul pana la ultimul nivel.

De asemenea, are si un suport metalic pentru sticle, in interior, pentru o racire mai rapida a bauturilor. Tot in interiorul frigiderului, prezinta si un compartiment standard, obisnuit, pentru legume si fructe. Usa interioara a frigiderului prezinta 4 suporturi, cu dispozitivul special pentru asezarea oualor, compartiment special pentru unt si branzeturi si un sertar special conceput pentru sticle mai si vase mai inalte.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

beko DBD326XI+

Congelatorul are un singur compartiment, insa este separat in doua, printr-un gratar metalic, detasabil, care poate fi asezat pe doua nivele. Fiindca Beko DBD326XI+ este un frigider simplu, clasic ca dotari, dar modern prin design, congelatorul sau nu prezinta un compartiment mare / Big Box. Prezinta totusi o tava pentru gheata. Capacitatea de congelare este destul de buna, luand in considerare, din nou, ca vorbim doar de un frigider: 4 kg/24 h.

Este un frigider nici prea mare, nici prea mic, ca dimensiuni sau volum. Masoara 175.4 cm in inaltime, 59,5 cm in latime si 60 cm in adancime. Diferenta intre volumul sau brut total si cel net total este una nesemnificativa; volumul brut total este de 310 litri, in timp ce volumul net total este de 306 litri, din care 237 litri este volumul net al frigiderului si 69 litri – al congelatorului.

In ceea ce priveste functii si sisteme speciale, Beko DBD326XI+ nu prezinta nimic prea deosebit, afara de un sistem antibacterian, extrem de important insa pentru protejarea alimentelor tale si pentru a grabi procesul de alterare al acestora. Te protejeaza astfel, oarecum, de microbi si bacterii care provin din alimente. Prezinta, de asemenea, si un termostat reglabil, pentru fixarea temperaturii la ce nivel doresti, oricand.

Ca design, DBD326XI+ arata bine, putin diferit fata de alte frigidere. Culoarea inoxului (argintiu-inchis) ii confera un aer elegant si de bun gust, deosebit de modern, alaturi de liniile drepte si marginile duble, geometrice, care formeaza un fel de efect vizual de rama. Cu deschidere standard, pe dreapta, imi place ca prezinta usi reversibile, permitand astfel amplasarea langa orice perete doresti, intrucat poti sa ii schimbi oricand modalitatea de deschidere. Un lucru important si pentru stangaci, de exemplu. Manerele usilor sunt dispuse vertical. Fara display cu LED sau de tip LCD.

Beko DBD326XI+ este un frigider obisnuit, bine compartimentat, cu o clasa de eficienta energetica care presupune consum minim, ideal pentru orice familie sau pentru cei care au asteptarile obisnuite de la un frigider.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *