Frigider Heinner HF-100A+ , Clasa A+, Consum Redus

Sunt situații când ai nevoie și de un frigider mic, nu doar de unul înalt sau de combină frigorifică. Fie că ești student și locuiești într-un cămin sau o garsonieră mică și nu ai spațiu suficient de un aparat frigorific mai mare, fie pentru o casă unde nu locuiești, ci vii doar din când în când în vizită, fie pentru că nu prea gătești și locuiești singur și atunci nu prea ai ce păstra în frigider. 🙂 Evident, pentru asemenea cazuri, nu ai nevoie de un frigider mare și spațios, ca să îl păstrezi degeaba gol pe jumătate. 😛 Așa că poți investi într-un frigider micuț, simplu, care să te ajute să economisești și spațiu, și bani. Un model care se încadrează foarte bine în aceste criterii ar fi frigiderul Heinner HF-100A+, la un preț destul de bun (? verifică aici preț și disponibilitate).

Frigider mic, dar bine compartimentat în interior

Fiind un frigider destul de mic și de compact, Heinner HF-100A+ nu prezintă decât o singură ușă. Are un volum net total de 100 de litri, fiind compartimentat prin două rafuri și având, în partea de jos, o ladă suficient de mare pentru fructe și legume. Ambele rafturi sunt realizate din sticlă rezistentă, mai ușor de curățat și mai sigure, astfel încât nu permit scurgerile accidentale de lichide până jos, în cazul în care se varsă vreun recipient. Sticla este una dură, rezistentă, care suportă bine greutatea, chiar și a vaselor mai mari și mai grele. Și ușa interioară este bine compartimentată, cu trei rafturi, cel de jos fiind mai înalt, pentru a permite depozitarea sticlelor mai înalte. Prezintă și un mic congelator în partea de sus. Deși e un frigider micuț, este bine gândit în interior și compartimentat astfel încât să poată fi folosit spațiul la capacitate maximă. Te va surprinde să vezi că vor încăpea suficiente alimente și mâncăruri  în el.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasă de eficiență energetică A+, consum redus de energie electrică cu randament mare

Heinner HF-100A+  are o clasă de eficiență energetică A+, ceea ce se traduce într-un consum mai redus de curent electric – de exemplu, consumă în medie 118 kWh/an. În plus, nu este deloc un aparat frigorific foarte zgomotos, având un nivel de zgomot redus, de 43 dB. Așadar, merge într-o cameră de cămin sau garsonieră, după cum spuneam, fără să te deranjeze prea tare. Frigiderul are o clasă climatică tip N-ST și un agent de răcire R600a. Din păcate, nu este cu dezghețare automată și nu prezintă iluminare interioară, ceea ce constituie un dezavantaj.

Frigider Heinner HF-100A+ , 100 l, Clasa A+

Design eco-ergonomic, aparat ușor de curățat

Designul e unul simplu, eco-ergonomic, din moment ce permite amplasarea în orice spațiu, fără să ocupe mult loc. Ca dimensiuni, are 83.9 cm în înălțime,  49.4 cm în lățime și 49.4 în adâncime – cam ca o mașină de spălat. E fabricat din materiale economice și ecologoice, care nu conțin fluor. În plus, are emisii reduse de carbon. Totodată, designul simplu e conceput pentru o spălare mai ușoară, ușa fiind foarte simplă, cu mânere incorporate. Ușa e reversibilă, permițând, după plac și după spațiul din jur, schimbarea modului de deschidere: de la stânga la dreapta sau de la dreapta sper stânga. De culoare albă, cu un aspect plăcut, simplu, dar elegant, se încadrează în orice decor.

Concluzii

Frigiderul micuț și ergonomic Heinner HF-100A+ înlocuiește cu brio o combină frigorifică în spațiile în care aceasta nici nu ar putea fi folosită la capacitate maximă. În plus, ca preț și având în vedere  ce oferă, e deosebit de convenabil. Nu consumă nici mult, deci este un alt motiv  ca să fie achiziționat de către cei cu buget redus, ca studenții. Pentru cei care vor ceva mai mare și mai performant, de la un producător mai renumit (dar care se reflectă și în prețul mai mult decât dublu), recomand frigiderul  cu două uși Gorenje RF4161AW.

[sam id=”3″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *