Frigider Siemens KD46NAI22, 2 usi, Clasa A+, No Frost si Multiflow

Daca vrei un aparat frigorific puternic, elegant, realizat din materiale de calitate, cu 2 sisteme de racire moderne, un volum mare si o compartimentare buna, intrucat ai o familie mare, ai putea sa iti indrepti atentia catre frigiderul Siemens KD46NAI22, la un pret foarte ridicat (verifica aici pret actualizat), dar care si-l merita din plin in mod sigur.

2 sisteme de racire: No Frost si Multi Airflow/Multiflow si clasa de eficienta energetica A+

Siemens KD46NAI22 are 2 sisteme de racire: Full No Frost, atat la congelator, cat si la frigider, si Multi Airflow/Multiflow, la frigider. Datorita sistemului de racire No Frost, care impiedica formarea ghetii atat in frigider, cat si in congelator, nu mai este nevoie sa decongelati aparatul manual nici macar periodic, de 2 ori pe an. Curentii de aer racesc rapid si uniform, iar umiditatea este mereu controlata. Sistemul Multiflow este responsabil de pastrarea alimentelor in frigider cat mai proaspete, timp indelungat. Acesta distribuie aerul rece pe mai multe cai. Mai multe detalii despre ce presupune acest sistem si cum te poate ajuta, poti citi in articolul special.

Acest frigider are o clasa de eficienta energetica A+, ceea ce implica un consum energetic mic: doar 359 kWh/an, conform mediilor oferite de catre producator.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitate foarte mare – foarte incapator si foarte bine compartimentat, cu multiple functii si sisteme pentru pastrarea oricarui tip de aliment

De asemenea, frigiderul Siemens KD46NAI22 este un aparat frigorific de o mare capacitate, incapator. Are un volum net total de 369 litri, din care 291 litri este volumul frigiderului, iar 78 litri – congelatorului. Nu prezinta dispenser pentru apa sau pentru gheata, dar acest lucru nu constituie neaparat un dezavantaj, avand in vedere ca astfel de dispozitive ar fi ocupat mai mult din spatiul interior al aparatului.

Compartimentarea interioara este foarte buna, frigiderul dispunand de 5 rafturi din sticla securizata, dintre care 2 sunt reglabile pe inaltime, iar un raft din sticla este extensibil. Rafturile din sticla au totodata si un rol protector, in sensul ca, daca accidental se varsa un recipient cu lichid, acestea vor impiedica scurgerea lichidului de la un nivel superior la cele inferioare. Tot printre aceste rafturi de sticla se afla si un suport metalic cromat, special pentru sticle, iar in partea de jos, frigiderul prezinta un compartiment special HydroFresh pe sine telescopice EasySlide cu control de umiditate, pentru fructe si legume (acestea se pastreaza proaspete pe o perioada mai lunga de pana la 2 ori) si unul CoolBox pentru peste si carne proaspata sau alte alimente perisabile, tot pe sine telescopice tip EasySlide, cu control de temperatura, care variaza intre 0°C si+ 3°C.

Usa interioara a frigiderului prezinta si ea 4 suporturi, dintre care 2 compartimente sunt pentru lactate (unt si branzeturi), doua suporturi sunt special pentru oua, iar un compartiment prezinta amplasare variabila pe usa frigiderului.

Interiorul frigiderului prezinta si un filtru din carbon activ AirFreshFilter, care retine mirosurile neplacute, lasand un aer proaspat in incapere. Aromele din frigider, datorita acestuia, dar si a bunei compartimentari, nu se vor mai amesteca, iar alimentele proaspete se vor mentine astfel timp mai indelungat fara sa ia miros „de frigider”. Dispune, de asemenea, si de o functie de super racire, in cazul in care astepti niste prieteni, de exemplu, si vrei ca bautura sau alte preparate sa fie reci la timp.

Frigider cu 2 usi Siemens KD46NAI22

Congelatorul, chiar daca vorbim de un frigider, este destul de mare, avand o impartire inteligenta si igienica, in 2 compartimente. Unul dintre aceste compartimente este un sertar din plastic transparent tip QuickFrost, pentru congelare rapida. De asemenea, congelatorul are si nelipsita tava pentru gheata cu dispozitiv Ice Twister pentru cuburi de gheata.

Congelatorul are o capacitate de congelare de 8 kg/24 ore, foarte buna pentru un frigider. In plus, are si functia de supercongelare, care asigura congelare cu maxim de putere, astfel incat temperatura din congelator sa nu fie afectata la introducerea noilor alimente. Congelatorul este situat, ca la majoritatea frigiderelor, in partea superioara, iar frigiderul, foarte mare, in partea de jos. Fiecare dispun de o usa separata insa, un lucru diferit de frigiderele standard, care, de obicei, au o singura usa.

Design placut, ergonomic si de calitate: inox EasyClean, iluminare interioara cu LED, display cu afisaj LED, cu panou de comanda electronic TouchControl

Usile sunt reversibile, cu deschidere standard pe partea dreapta, insa oricand, in functie de spatiul de care dispui in locul unde il amplasezi sau de peretii din jur, poti schimba modalitatea de deschidere a usii: pe stanga. Manerele usilor sunt verticale, drepte, inalte si ergonomice.

Frigiderul Siemens KD46NAI22 este aparat modern, atat ca aspect, cat si ca functii si sisteme, inteligent si avansat. Desi simplu la exterior, isi merita investitia avand in vedere ca este realizat din inox EasyClean, usor de intretinut si de curatat, igienic si rezistent. Lateralele usilor sunt din metal cromat iar manerele usilor sunt din aluminiu. Cat priveste interiorul, este realizat din rame metalice, sticla securizata si plastic dur. Prezinta, de asemenea, iluminare interioara cu LED, puternica si moderna, care, in aceleasi timp, poate avea si un efect antibacterian. Pe usa exterioara a congelatorului se afla un display cu LED, cu un panou de control electronic care permite reglarea automata a temperaturii si mentinerea constanta a acesteia (Vita Control). Tot cu ajutorul acestui TouchControl integrat in usa cu afisaj digital ai totul sub control dintr-o singura privire, datorita faptului ca functioneaza printr-o serie de senzori inteligenti de monitorizare.

Cat priveste alte functii si sisteme pe care Siemens KD46NAI22 le detine, e util de stiut ca acest frigider are semnal optic si sonor de avertizare la cresterea temperaturii in congelator; functia de supercongelare prezinta deconectare automata si, de asemenea, are o functie de memorare erori.

Frigider mare Siemens KD46NAI22

Are o autonomie destul de buna, pentru functiile si sistemele de care dispune, rezistand, in caz de intrerupere a curentului electric, pana la 14 ore. Prezinta un singur compresor, 2 circuite de racire (No Frost, Multiflow/Multi Airflow), o clasa climatica SN-T, picioare frontale reglabile si picioare posterioare cu role, pentru un transport mai facil si mai in siguranta.
Pentru un frigider, este destul de mare, apropiindu-se ca dimensiuni de o combina frigorifica; masoara 185 cm in inaltime, 70 cm in latime si 63 cm in adancime. Cantareste 83 de kg, destul de mult.

Concluzii

Siemens KD46NAI22 este un frigider mare, de familie, foarte incapator, de capacitate mare, cu multe functii utile si va satisface orice cerinte, ale oricarui membru al familiei, indiferent de preferinte, pentru ca este conceput astfel incat sa aiba grija in interior de orice aliment (peste, carne, oua, lactate, fructe si legume etc.). In plus, se apropie foarte mult de o combina frigorifica, avand un congelator destul de mare si usa separata atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Ai parte, asadar, de un frigider inteligent, de calitate garantata, din materiale foarte rezistente si moderne, cu control inteligent, la volum de combina frigorifica. Simplu la exterior, dar nu pe atat de simplu si in interior. Sa ne gandim doar ca, desi doar un frigider, are 2 sisteme de racire: No Frost si Multiflow… Cu siguranta, isi merita toti banii!

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *