Funai intra oficial pe piata din Romania

Compania japoneza Funai, producatoare de echipamente Hi-Fi, televizoare si alte echipamente audio/video se pregateste de intrarea oficiala in Romania prin colaborari cu principalele magazine si vanzatori de produse pe acest segment de la noi din tara.

Conform gadget.ro si computerblog.ro, primele produse in oferta lor vor veni incepand cu luna mai si vom regasi aparatura Funai la eMAG, Altex, Domo si Flanco si Dedeman, la acestia din urma deja existand in oferta televizoarele.

Planurile sunt destul de ambitioase, doresc sa ajunga japonezii inca din primul an la o cota de piata din vanzari de pana in 7% pentru televizoarele cu diagonala de pana in 32 inch. Planul prin care vor sa ajunga la aceasta cifra sta in pretul mic de lansare impreuna cu o garantie ridicata, de pana la 5 ani pentru echipamentele produse de ei.

M-am uitat putin peste produsele lor, par destul de OK, sunt undeva in clasa a ce ne ofera Philips si Sharp. Intr-o piata dominata de catre Samsung, LG si Sony eu zic ca le va fi destul de greu, insa asa cum mai exista cateva branduri care se descurca onorabil pe segmentul televizoarele clasice fara prea multe pretentii eu zic ca este loc suficient si pentru ei si sper ca vor creste frumos, pentru ca o piata concurentiala cu siguranta ajuta toata piata pe general.

De exemplu, un televizor LED de 32 inch din seria Katana va avea pretul de aproximativ 1400 lei, insa vorbim de modele HD Ready, nu Full HD.

Productia pentru piata din Romania si Bulgaria are loc in Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *