Gama de combine frigorifice Indesit LI8 FF2I X, W și K – Alb, argintiu și negru

Gama de produse electrocasnice este variată, pe piață existând numeroase companii ce se ocupă de producerea și vânzarea lor: combine frigorifice, aragazuri, plite sau hote. Indesit a reușit însă de-a lungul timpului să rămână în topul preferințelor românilor, oferind calitate la un preț de invidiat și produse gândite în mod practic și util.

Este și cazul combinei frigorifice Indesit LI8 FF2, care se încadrează în clasa de eficiență A++ și care nu trebuie să lipsească din bucătăria celor care vor să aibă o alimentație sănătoasă, atât pentru ei, cât și pentru familia lor.
În plus, prețul acestor combine frigorifice este deosebit de echilibrat în raport cu designul acestora, specificații și capacitate – ? verifică aici preț și disponibilitate

Combină frigorifică de serie disponibilă în trei culori diferite: alb, argintiu/inox și negru

Această este disponobilă pe trei tipuri de culori, de la tradiționalul alb prin modelul LI8 FF2I W, modernul argintiu-inox prin modelul LI8 FF2I X și combina frigorifică non-conformist neagră Indesit LI8 FF2 K.
Toate aceste trei combine frigorifice vin cu același set de specificații și compartimentare, culoarea interioară fiind la toate trei albă, diferă însă doar finisajul exterior prin organizarea pe cele trei culori, din care să poți alege: alb, negru și argintiu/inox.

Organizarea interioară - modelul argintiu/inox
Organizarea interioară – modelul argintiu/inox

Frigiderul dispune de un sistem de răcire de tipul No Frost și are un volum net de 215 litri. El oferă clienților posibilitatea a depozita cantități mari de produse, în diferite poziții, datorită celor trei rafturi din sticlă. Pe ușă se pot pune, de exemplu, borcane sau cutii de lapte, întrucât pe aceasta există patru suporturi.

În același timp, congelatorul a fost gândit pentru a fi practic și util. Acesta dispune, de asemenea de sistemul de răcire de tip No Frost, având un volum net de 90 de litri și este împărțit pe trei rafturi, având capacitatea de a congela până la trei kilograme pe zi. Spațiul de congelare poate fi mărit, în cazul în care este nevoie, prin simpla detașare a celor doua sertare flexibile din interior. Astfel se va obține cu până la 38% mai mult spațiu.

În plus, în cazul unei pene de curent, aparatul electrocasnic a fost gândit să reziste la o temperatură propice timp de 17 ore, în mod autonom.

Combina frigorifică Indesit LI8 FF2I X este din inox, fiind un produs cu un design interesant atât la interior, cât și la exterior, care consumă doar 255 kWh/an. Mânerul orizontal, integrat pe ușă ajută la deschiderea standard, spre dreapta. Întreținerea acestui aparat electrocasnic este foarte ușoară, întrucât nu are nevoie de dezghețare și se poate șterge cu o cârpă uscată. Toate aceste caracteristici fac din produsul Indesit o alegere excelentă!

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *