Google aduce Comenzi Vocale pe Viitoarele Televizoare Google TV

Un brevet de inventie recent aprobat de catre Oficiul de Stat pentru Inventii din Statele Unite ne da o idee mai larga asupra viitoarelor televizoare Google TV si modul in care acestea vor rula sincronizandu-se cu telefoanele, o metoda de telecomanda care practic muta sfera utilizarii TV-urilor de la clasica telecomanda la comenzi vocale, lansate cum altfel decat prin telefoanele Android.
Sunt convins ca pana la urma se vor gasi tehnici de a controla televizoarele Google TV si prin alte metode de pe telefoane, insa tehnologia televizoarelor devine din ce in ce mai interesanta si, evident, inteligenta.

google tv brevet comenzi vocale

Asadar, pe langa comenzile vocale clasice, utilizatorul acestor televizoare va putea naviga si mai ales cauta pe motoarele de cautare informatie, probabil si pe youtube, imaginati-va cum va fi spunand televizorului “cauta review cu electrocasnice”. Bine, recunoastem, deja de mult se poate intra de pe televizor pe internet, fie printr-un PlayStation, fie printr-un media player.

In patent/brevetul de inventie cei de la Google merg mai departe cu ideile, si ne lanseaza provocarea “cum ar fi daca televizorul ar sti ca esti aproape de casa prin intermediul GPS-ului telefonului si porneste instant”…si sa completam si noi si sa zicem, la un program prestabilit de tine, sa nu uiti vizualizarea unui eveniment TV. ­čÖé

Ei bine, pe termen mediu ma astept la revolutii interesante in domeniul televizoarelor, sunt curios care va fi replica celor de la Apple pe acest segment, cu siguranta nu se vor lasa mai prejos, deja exista zvonuri de televizoare de la ei.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua tehnologie Google pentru televizoare? Credeti ca se merge prea departe cu personalizarea fiecarui lucru, astfel fiind vulnerabili la scurgeri de informatii despre noi? Pe mine ma sperie cat de multe stie google despre mine.

Sursa stire

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *