Google Nexus 7 16GB la cel mai bun pret

 Noi ne-am jucat cu Google Nexus 7 inca de prin luna iulie-august (vezi review aici) si am ajuns la concluzia ca este una dintre cele mai bune tablete prezente la ora actuala pe piata, mai ales prin prisma pretului si a configuratiei. Desigur, faptul ca nu are 3G a fost pentru noi un dezavantaj major insa in general lumea cumpara tablete pentru entertainment si intra pe net folosind retelele wireless, fie de acasa – fie cele publice.

Astazi ne-a atras atentia oferta celor de la eMAG care practic ofera cel mai bun pret pentru tableta Asus Google Nexus 7: doar 999 lei.

In momentul aparitiei, acest model de tableta se vindea la preturi cuprinse intre 1500 si 1700 lei, asadar reducerea este una incredibil de mare intr-o perioada foarte scurta de la lansare. Probabil se incearca golirea stocurilor si pregatirea terenului pentru tableta Nexus care va veni si cu 3G.

Spre comparatie, noua tableta iPad Mini este la un pret de aproximativ 1649 lei (verifica aici) si consideram ca este sub Nexus, chiar daca fanii Apple nu sunt neaparat de acord cu ce spunem noi. Evident, exista tablete din clase mai superioare, cu diagonale mai mari – insa pentru noi un Nexus 7 cred ca este de ajuns, mai ales ca este ceva complementar telefonului si a unui laptop.

Promotia este limitata si probabil este doar o mostra din ce vom avea de Black Friday cand ne asteptam la tone de reduceri de la toti comerciantii romani implicati in sectorul ecommerce.

[sam_ad id=”29″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *