Google+ pentru iPhone si iPad se lanseaza in inca 48 de tari

Google aduce cateva vesti bune pentru detinatorii de iPhone si iPad. Daca nu ai putut sa downloadezi pana acum Google+ pe iDevice-ul tau pana acum, se pare ca astazi, 18 ianuarie 2013, Google aduce serviciul sau de social networking pe iPhone si iPad. De fapt, Google isi lanseaza aplicatiile in inca alte 48 de tari. Asa ca, daca ti-ai dorit pana acum sa downloadezi aceasta aplicatie, ar fi bine sa vizitezi magazinul online Apps Store si sa dai o cautare rapida dupa „google+” pentru a descarca aplicatia.

Cele 48 tari in care se mai lanseaza aplicatia Google+ sunt urmatoarele: Albania, Anguilla, Barbados, Benin, Bermuda, Bhutan, Brunei Darussalam, Burkina Faso, Cambodgia, Capul Verde, Insulele Cayman, Chad, Republica Congo, Republica Dominicana, Fiji, Gambia, Grenada, Guinea-Bissau, Guyana, Kyrgyzstan, Republica Democratica Lao, Liberia, Macau, Malawi, Mauritania, Statele Federate ale Microneziei, Mongolia, Montserrat, Mozambic, Namibia, Nepal, Palau, Papua Noua Guinee, Saint Lucia, Seychelles, Sierra Leone, Insulele Solomon, Saint Kitts si Nevis, Saint Vincent si Grenadinele, Suriname, Swaziland, São Tomé si Príncipe, Tajikistan, Turkmenistan, Turks si Caicos, Ucraina, Insulele Britanice Virgine, Zimbabwe.

Desigur, aceasta veste nu ne incanta pe noi cu nimic, in Romania fiind deja descarcabile aplicatiile Google, printre care si Google+. Dar ii poate ajuta pe aceia dintre voi care calatoriti des, care aveti nevoie de astfel de aplicatii cam pe oriunde ati circula in lume, chiar si in insule mai putin cunoscute.

Aplicatii Google pe iPhone si iPad

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *