Hota Incorporabila Telescopica Gorenje DF6316AXSC, cu 2 posibilitati de ventilare a aerului: extractie sau recirculare

 In caz ca ai o bucatarie moderna, mobilata deja cu aparatura electrocasnica incorporabila si esti si in cautarea ultimelor detalii, cum ar fi o hota incorporabila, micuta si cocheta, dar puternica, modelul Gorenje DF6316AXSC ar putea reprezenta o solutie in acest sens. Simpla, eleganta si de bun gust, de la un producator de renume in domeniul electrocasnicelor, din materiale de calitate, rezistente, cu tehnologii inovatoare, proprii, aceasta hota incorporabila este disponibila la un pret obisnuit pentru astfel de aparate (verifica aici pret actualizat).

Putere buna de absortie, cu 3 trepte de viteza

O hota telescopica, care se poate prelungi in partea din fata, pentru a-si extinde zona de absortie si, prin urmare, pentru a oferi rezultate si mai bune, Gorenje DF6316AXSC, desi are un singur motor, este sufiicient de puternica, avand in vedere ca e un aparat mic. Are, asadar, o putere de 150 W si, mai ales, o putere de absortie de pana la 370 metri cubi/ora. De asemenea, are 3 trepte de reglare a vitezei de absortie.

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF6316AXSC

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Sistem cu 2 posibilitati de ventilare a aerului: cu extractie sau cu recirculare, in functie de modalitatea de instalare

Hota incorporabila Gorenje DF6316AXSC dispune de un sistem de ventilare  ce permite fie extragerea aerului, fie recircularea acestuia, in functie de modalitatea de instalare pentru care optezi. Hota cu extractie a aerului atrage fumul si retin evaporii in filtru, eliminand mirosurile in afara printr-o teava de ventilare. Daca ai posibilitatea echiparii bucatariei cu o teava pentru extragerea aerului, atunci aceasta este cea mai potrivita alegere pentru modalitatea de ventilare pentru hota ta, deoarece vei folosi la maxim puterea de extragere a hotei.

In schimb, prin alegerea sistemului de ventilare cu recirculare a aerului, aerul si aburul sunt atrase, dar se filtreaza si sunt returnate inapoi in bucatarie. Daca nu poti alege varianta cu extractie, atunci sistemul cu recirculare este varianta cea mai potrivita. In acest caz, aerul este atras intr-un filtru de carbune, care retrage mirosurile neplacute eliminate in timpul gatitului, iar aerul curat este eliberat din nou in bucatarie. Prin alegerea montarii unei hote cu recirculare, aparatul va fi mai usor de instalat. De asemenea, astfel de aparate sunt de obicei folosite in apartamentele de bloc, unde este greu sa instalezi o gura de ventilare. Hotele cu extractie atrag fumul si mirosul in filtru si le elimina prin tunelul de ventilatie. Filtrul de carbune trebuie schimbat o data sau de doua ori pe an, in functie de cat de des este folosita hota.

Filtru metalic lavabil si in masina de spalat vase; 2 lampi de iluminare

Apropo de filtru, aceasta hota prezinta un filtru metalic lavabil pentru grasimi, usor de curatat. Poate fi spalat la mana sau in masina de spalat vase. Acest filtru a fost conceput pentru indepartarea usoara a particulelor de grasime, avand un strat poros, antiaderent la suprafata. De aceea, sunt si mai usor de curatat fata de filtrele obisnuite. Filtrele acrilice sau cele din hartie se inlocuiesc cu altele.

Hota incorporabila Gorenje DF6316AXSC dispune si de 2 lampi de iluminare puternice, de cate 20 W fiecare. Are un control mecanic, fiind usor de folosit si de manevrat. Nu este nici galagioasa in timpul functionarii, avand un nivel de zgomot de 64 dB.

Dimensiuni si materiale

Fiind o hota incorporabila, nu are dimensiuni foarte mari, e practica si ergonomica; masoara 59.8 cm in lungime si 32.5 cm in adancime. Diametrul burlanului de evacuare este de 12 cm. Castiga destul spatiu si prin faptul ca este telescopica, putandu-se prelungi pana in partea frontala, peste intreaga zona de gatit. Realizata din inox (otel inoxidabil), metal rezistent, de calitate superioara, hota incorporabila Gorenje DF6316AXSC este un aparat fiabil, pe termen lung. Il recomand cu incredere, mai ales ca se incadreaza perfect ca design (simplu si minimalist), in bucatariile moderne, elegante si de bun gust, alaturi de alte aparate de bucatarie ultramoderne.

Alternativa similara, mai ieftina

Un model similar de hota incorporabila telescopica, pe care ti l-as recomanda, cu un design asemanator, tot din inox si tot cu 2 posibilitati de absortie a aerului este Heinner HTCH-440FS, mult mai ieftina, aproape la jumatate din pretul celei prezentate mai sus de la Gorenje. Aceasta are chiar 2 motoare si o putere de absortie mult mai mare, de pana la chiar 440 metri cubi/ora. Puterea nominala a aparatului e mai mica, insa e o alternativa foarte buna de luat in seama, mai ales daca nu vrei sa cheltui prea multi bani pe o simpla hota. In plus, e moderna, si incorporabila si telescopica, precum cea prezentata mai sus.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *