Hota telescopica incorporabila Gorenje DFG602-ORA-S, 2 motoare

Stiu ca hota pare acel aparat minuscul intr-o bucatarie obisnuita, care isi are o utilitate minora, insa, crede-ma, lucrurile marunte fac totul. Daca pana acum erai obisnuit(a) sa cheltui putin pentru ceea ce crezi ca iti aduce putine beneficii, ar fi cazul sa iti schimbi obiceiul: o hota, cat de mica, trebuie sa isi faca treaba foarte bine, sa iti ofere ceva maret in schimb, pentru ca hota iti face aerul irespirabil intr-o bucatarie, iti protejeaza mobila si celelalate aparate electrocasnice de grasime si aburi etc. Daca mai ai si bucataria utilata cu incorporabile, iti sugerez cu incredere sa alegi Gorenje DFG602-ORA-S, pentru ca, chiar daca este destul de scumpa, dar nu exagerat (verifica aici pret actualizat), iti ofera multe, inclusiv protectia obiectelor din jurul sau.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Gorenje DFG602-ORA-S poza
Gorenje DFG602-ORA-S poza

O hota telescopica, a carei inaltime poate fi ajustata, Gorenje DFG602-ORA-S nu da nici de aceasta dat gres: are 2 motoare, 2 lampi de iluminare cu halogen, de cate 28 W fiecare, pentru o lumina puternica atunci cand gatesti (le poti folosi fara sa fie nevoie sa mai aprinzi becul la bucatarie cand gatesti), 2 filtre de grasime, lavabile, unul metalic si unul de carbon… deci putere si eficienta la patrat. Puterea sa este de 200 W, iar puterea de absortie este foarte buna: 410 metri cubi/ora – randament la functionare prin extragere. Randamentul maxim de functionare prin recirculare este de 279 metri cubi/ora.

In plus, viteza de absortie poate fi reglata, prin 4 trepte de reglare. Pe langa asta, iti ofera un control mecanic, cu butoane ascunse undeva dupa bara de protectie din fata, pentru un plus de eleganta. Nu produce deloc un zgomot foarte puternic; la cei 61 de decibeli, este chiar un aparat silentios.

De asemenea, Gorenje DFG602-ORA-S este o hota incorporabila de apreciat deoarece ofera sistem de ventilare cu extragerea aerului sau recirculare. Este exact ceea ce spuneam pe la inceputul articolului: protejeaza mobila din jur, nu doar aerul pe care il respiri in timp ce gatesti, un lucru deosebit de important pentru un aparat electrocasnic incorporabil. Tubul de ventilare are un diametru de 11.9 cm.

Fiind o hota incorporabila, are dimensiunile obisnuite pentru un astfel de aparat: 39.5 cm in inaltime (fara a lua in calcul inaltimea cosului de evacuare), 59.8 cm in latime si 26.5 cm in adancime. Nu este nici prea grea; pentru o hota este potrivita greutatea bruta (!) de 13,5 kg. Distanta de la marginea de jos pana la partea de sus a turbinei este de 39,5 cm.
Disponibila in varianta de culoare neagra, prezinta o carcasa lucioasa, foarte eleganta, creand un aspect foarte placut, impecabil. Prezinta un buton de tip ON/OFF pentru iluminat, dar si un panou de control cu comenzi cu intrerupator. Este genul de incorporabil foarte simplu in exterior, in partea neincorporabila, dar extrem de modern. Personal, imi place acest design, pentru ca, prin simplitate, este elegant si denota putere. Iar puterea se reflecta si in felul in care functioneaza.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *