Gorenje DK9315X – hota de mare capacitate

Gorenje DK9315X este o hota clasica, foarte eleganta si de mare capacitate. Are un randament maxim la absortie prin extragere de pana la 372 metri cubi de aer intr-o ora de functionare. Aceasta capacitate garanteaza o bucatarie fara aburi si fara miros de mancare care sa se imprastie in toata casa si sa imprege in tesaturile sau hainele din casa.
Designul acestei hote este de tip semineu si este special construita pentru familiile in care gatitul se practica la rang de arta si au nevoie de o capacitate mare de aspirare.

 DK 9315 X este excelenta atat in bucatariile din apartamente cat si pentru o casa unde bucataria nu are un perete despartitor destul de bine definit fata de living. Carcasa hotei este construita din materiale de calitate, din otel inoxidabil. Pretul pentru aceasta hota este undeva intre 700 si 800 lei (verifica aici pret actualizat), in fuctie de magazin.

Pe langa functionarea in tip extragere, DK9315X de la Gorenje are si functia de a recircula aerul si doar a filtra grasimile, iar selectarea acestuia se face prin controlul butoanelor, mecanic. Are 3 trepte de ventilare, un motor si incorporat are 2 becuri cu o capacitate de 40W, deci iluminarea spatiului de gatit este foarte mult ajutata si catre hota.
Hota are motorul cu o putere electrica de 120 W, nu este un mare consumator de electricitate iar dimensiunea tubului de ventilare este de 15 centimetri. Luand in vedere dimesniunea hotei, putem spune ca este destul de silentioasa, nivelul maxim de zgomot fiind de 59 decibeli, mult sub hotele din vechea generatie la aceeasi capacitate. Hota ta ce nivel de zgomot are?

Dimensiunile hotei sunt de 57 x 97 x 32 centimetri si are o greutate de 11,4 kilograme cu toate accesoriile incluse. Inaltimea la instalare este intre 73.9 centimetri si maxim 106 centimetri. Fara cosul de evacuare, hota are 19.7 centimetri.

 

Dimensiuni Hota Gorenje DK 9315 X

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *